Britt Nørbak

INSTINKT

Andre mente, at Danmark havde fået sin første kvindelige smykkerøver, der ikke angrede sin handling. En isdronning på vej bag tremmer.

Nu begynder Julie Røpke sin afsoning i landets mest sikre fængsel, der lider af underbemanding og overbelægning. Her skal hun kæmpe for en plads i hierarkiet mod den regerende ‘dronning’, men hvem kan hun stole på — og kan hun stole på sig selv?

Udenfor tremmerne har kriminalreporter Katrine Wulff bidt sig fast i Røpke-sagen, og hendes artikler besværliggør Julies ønske om at afsone under radaren. Julie gemmer nemlig på noget, hun ikke vil have frem.
311 паперових сторінок
Дата публікації оригіналу
2021
Видавництво
Byens Forlag

Інші версії книжки

Враження

  Maria-Luisa Londorf Behrendtділиться враженням4 місяці тому
  👍Раджу

  Det meste af historien foregår i et kvindefængsel på godt og ondt. Jeg synes at historien slutter meget underligt, og jeg sidder tilbage med en flad smag i munden.

  Susanne Kjær Seidlerділиться враженням5 місяців тому
  👍Раджу
  🔮Мудра
  💡Пізнавальна
  🎯Корисна
  🌴У відпустку
  🚀Неможливо відірватися

  ”Instinkt” er en spændingsroman med et lidt usædvanligt omdrejningspunkt, Et Dansk kvindefængsel i Aalborg. Overfor Aalborg Sygehus ligger Danmarks første superfængsel Omega Max. Det er her, det meste af spændingsromanen ”Instinkt” foregår.

  Vi bliver ført ind bag fængslets mure. Helt derind hvor spændingerne imellem de indsatte og fængselsbetjentene foregår. Indimellem er det alles kamp imod alle. Ofte med livet som indsats. Det er på ingen måde, et miljø som jeg har kendskab til, men jeg tænker, at bogen har et yderst realistisk greb i fængslets indre verden og de indsattes hverdag.

  Jeg var absolut godt underholdt undervejs og lærte karaktererne rigtig godt at kende. Man skal nok lige forberede sig på, at der er nogle endog meget voldelige passager undervejs i historien. ”Instinkt” har god sammenhæng i historien og føles yderst realistisk og ganske tæt på virkelighedens kvindefængsler.

  ”Instinkt” er en anderledes spændingsroman, som man meget gerne ser meget mere af fra forfatterens hånd.

  Vurdering: 5/6 Roser.

  Krimiormen.dk

  Per Elkjer Jensenділиться враженням4 місяці тому
  👍Раджу

На полицях

  Byens Forlag
  Bøger fra BYENS
  • 161
  • 3
  Maria-Luisa Londorf Behrendt
  Malus læse ønsker
  • 150
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз