da
Книжки
Louise Klinge

Relationskompetence

God undervisning handler ikke bare om faglighed, men også om relationer. Eleverne skal mærke, at lærerne er opmærksomme på dem og tager ansvar for den gode stemning i klassen. Det er forudsætningen for, at børn kan lære mest muligt og samtidig have det godt. Derfor må lærere vide, hvordan de handler relationskompetent i praksis.
63 паперові сторінки
Дата публікації оригіналу
2018
Видавництво
Aarhus Universitetsforlag

Враження

  Adrian Niels Bay Lundділиться враженням3 роки тому
  👍Раджу

  Meget inspirerende for alle som
  arbejder med undervisning.

  Nova Høj Gustavsonділиться враженням2 роки тому
  👍Раджу
  💡Пізнавальна

Цитати

  Lisa Sonne Hoffцитує2 місяці тому
  Skal jeg beskrive situationen med fagtermer for de relationskompetente handlinger, så er det oplagt, at der igen optræder en række fejlafstemmere. Susanne irettesætter i et hårdt tonefald, hendes ordvalg er kategorisk og kritisk, og hun kommer aldrig så langt ind i klassen, at hun rigtigt kan fornemme, hvad der egentlig foregår. Det påvirker alle eleverne i rummet, og det påvirker Rezan.
  Lisa Sonne Hoffцитує2 місяці тому
  Hvis lærere bliver for farvede af en negativ relation til et barn, så er der stor risiko for, at de ikke længere har blik for de små, måske næsten usynlige bevæggrunde og intentioner, der ligger bag barnets handlinger. Så bliver bebrejdelser, irettesættelser og måske endda straf ofte en del af barnets hverdag.
  Lisa Sonne Hoffцитує2 місяці тому
  Hvis undervisning i skolen skal understøtte hvert enkelt barns faglige, sociale og personlige trivsel og udvikling, så må læreren altid bestræbe sig på i lige høj grad at have børnene som det faglige indhold på sinde. Og systemet omkring lærerne må i højere grad end i dag bidrage til, at det ikke er så vanskeligt.

На полицях

  Luise Skovsø Jensen
  Pædagogik
  • 11
  • 2
  Rikke Kaack
  Faglitteratur
  • 27
  • 1
  Susi Kruse Pedersen
  Inklusion
  • 10
  • 1
  Natasja Lee Sommer
  Bøger jeg vil læse
  • 89
  Morten Juul Jensen
  Karina
  • 74
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз