da
Книжки
Louise Bruun,Jerk W. Langer

SUPER 5:2

  Damholdt Energy v/Thomas Christiansenцитує2 роки тому
  Du vil opleve, at du måske 80 procent af tiden slet ikke grundlæggende er sulten, men blot vanemæssigt begynder at spise, fordi det er det, du plejer at gøre det på dette tidspunkt og i denne situation.
  Gert Ejner Bråtenцитує2 роки тому
  TIL 1 PERSON
  2 æg
  1 spsk gurkemeje
  havsalt
  3 små svampe eller champignoner, skåret i skiver
  3 cherrytomater, skåret i halve
  6 blade salvie
  ½ tsk kokosolie
  Pisk æg med gurkemeje og havsalt, indtil det er helt gult og smukt. Tilsæt svampe, tomater og salvie, og tilbered omeletten i kokosolie på en varm pande
  Søren Christiansen Schmidtцитує4 роки тому
  KØKKENUDSTYR: Du får brug for en blender til smoothies, drikke og pesto. Også gerne en foodprocessor, som gør det nemt at lave meget af maden, blandt andet den glutenfrie bagning.
  Anne Boyeцитує4 роки тому
  Gulerødder og mandler, hasselnødder, tahin (sesamsmør) og paranødder
  Kogt æg med urtesalt
  Broccoli, fennikel, bladselleri og blomkål med skyr-dip (se opskrift her)
  Fiberbolle med lidt skinke (se opskrift her)
  Kokoskugle (se opskrift her)
  Anne Boyeцитує4 роки тому
  Skal du have et mellemmåltid, er her et par gode ideer:
  Anne Boyeцитує4 роки тому
  Træn mindst hver anden dag, da effekten på musklernes insulinfølsomhed begynder at sløje af allerede efter 2-3 dages inaktivitet. Du kan ikke nøjes med at træne igennem hver søndag og så drive den af resten af ugen.
  Træn både kredsløb og muskler mindst 30 minutter om dagen ved at cykle, gå raskt til og bære ting. Og gerne meget længere tid.
  Dyrk hårdere motion mindst to gange 45 minutter om ugen. Det indebærer, at du bliver forpustet og kan mærke pulsen gå i vejret.
  Husk styrketræningen, da stærke muskler i hvile brænder mere sukker og fedt af. Som bonusgevinst bliver du slankere.
  Anne Boyeцитує4 роки тому
  Spis anti-inflammatorisk for at dæmpe irritation og betændelse og hermed også smerter. Uforarbejdet mad, fisk og skaldyr, grove grøntsager, samt krydderier og krydderurter i rigelige mængder. Avocado, mandler, nødder, grønne bladgrøntsager samt rapsolie og hørfrøolie er gode valg.
  Dage med let faste, som i 5:2 kan have smertelindrende effekt.
  Bevægelse danner stoffer, der dæmper irritation og smerter. Det øger samtidig blodgennemstrømningen, så affaldsstoffer og smertestoffer fjernes.
  Vægttab giver effektiv smertelindring ved gigtlidelser.
  Søvnbesvær er den rene gift, når du har ondt. Man ryger ind i en ond cirkel, hvor søvnmanglen forværrer smerter, hvorefter man slet ikke kan sove, og det hele bider sig selv i halen.
  Kapsler med omega 3-fedtsyrer danner smertedæmpende signalstoffer. Tag en dosis på omkring 2.400 mg om dagen. Det svarer til fire store kapsler.
  Stress af, og dæmp dine forventninger til det perfekte liv. På den måde øger du samtidig smertetærsklen. Gør noget ved det, du kan ændre, og accepter dét, du ikke kan gøre noget ved
  Anne Boyeцитує4 роки тому
  Holder dit taljemål sig under halvdelen af din kropshøjde, er det ikke til skade for helbredet.
  Anne Boyeцитує4 роки тому
  fastedagene virker anti-inflammatorisk,
  Anne Boyeцитує4 роки тому
  Uafhængigt af hinanden har vi begge to de sidste par år fulgt levereglen 80/20. Det går ud på, at vi 80 % af tiden lever sundt, og de sidste 20 % gør lige hvad der passer os. Næsten, i hvert fald.
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз