bookmate game
da
Книжки
Ana Huang

Twisted Love – 1

For første gang udkommer Tik Tok-sensationen Twisted på dansk. Twisted love er første bog i New Adult-serien, som har ligget øverst på bestsellerlisterne verden over siden 2021.
Ava Chen er foto-studerende og bor sammen med sin bedste ven, Jules. Hun er også en vild sjæl, der forfølges i sine mareridt af et traume, hun ikke kan huske. Avas erindring er mørk som natten, men alligevel insisterer hun på at se verdens skønhed og lys i sine vågne timer.
Alex Volkovs tragiske fortid har altid drevet ham mod både succes og hævn. Kærligheden har aldrig haft hjemme i hans verden.  Men da han modvilligt accepterer at tage sig af sin bedste vens søster, begynder han at føle noget, han ikke har følt før — noget, han ved, han må kæmpe imod.
Det var aldrig meningen, at de to skulle forelske sig, og deres kærlighed vækker hemmeligheder og dybe traumer, der kan få deres verden til at sprænges i tusind stykker.
366 паперових сторінок
Дата публікації оригіналу
2023
Рік виходу видання
2023
Видавництва
Gyldendal, Pretty Ink
Перекладач
Henriette Vesterbak
Уже прочитали? Що скажете?
👍👎

Враження

 • janella solaceділиться враженням8 місяців тому
  🙈Нічого не зрозумів

  please do an english version of this book

 • emiliedenicourtділиться враженням8 місяців тому
  👎Не раджу

  It's not in english

 • reesemorgantділиться враженням8 місяців тому
  👎Не раджу

  Not in english, please fix this.

Цитати

 • Nella Ellaцитує5 місяців тому
  bukser af. „Ned på knæ.“ Hun sank ned på gulvet, så smuk, at det gjorde ondt i mit bryst og fik min pik til at dunke. Jeg greb fat i hendes hår og trak det tilbage, indtil hun stirrede lige op på mig. „Hvis det bliver for meget, så bank på mit lår.“ Da hun nikkede, trak jeg hårdere i hendes hår og beordrede: „Åbn munden.“

  Jeg lod mit pikhoved glide ind i hendes ventende mund og skubbede mig langsomt dybere ind, indtil jeg var helt begravet i hendes hals.

  „Fuck.“ Følelsen af hendes mund, der omsluttede mig, var så varm, at en rystelse gik gennem hele min krop, og jeg var lige ved at få udløsning lige der. Det havde jeg ikke oplevet, siden jeg var teenager og havde sex for første gang.

  Ava blinkede til mig, og hendes øjne blev fyldt af vand på grund af min størrelse, og hvor dybt jeg var inde i hende, men
 • Lenaцитує5 місяців тому
  n fordi det at synge føltes for råt og personligt, som om jeg blottede min sjæl for hver tone, der forlod min hals. Også selv om det bare var en dum popsang. Al musik, uanset hvor plat, var baseret på følelser, og jeg havde opbygget mit ry på ikke at have nogen – medmindre jeg var sammen med Ava.
 • Lenaцитує5 місяців тому
  ortjente den.
  „Jeg har altid vidst, at du har dårlig smag,“ stønnede je

На полицях

 • Tina Drejer
  Tina Drejer
  • 427
 • Quintavious Poldervaart
  2023
  • 22
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз