J.R.R.Tolkien

Hobbitten

Læn dig tilbage og nyd den udødelige romanklassiker om hobbitten Bilbo Sækker, der meget mod sin vilje bliver udpeget af troldmanden Gandalf til at ledsage tretten dværge på deres generobringstogt efter den enorme skat, der nidkært vogtes af dragen Smaug. Og som undervejs tilfældigt render ind i mørkevæsenet Gollum og vinder hans mærkelige ring fra ham i en dyst om ordspil og gåder.

Tolkiens klassiker “Hobbitten” er højaktuel pga Peter Jacksons filmatiseringer. Her på Gyldendal fejrer vi Tolkien og “Hobbitten” på mange planer, bla. med denne flotte udgave med filmomslag. Desuden er romanen blevet nyoversat af en af Danmark største Tolkien-kendere, Jakob Levinsen.

Udgave med filmforside og i nyoversættelse.

332 паперові сторінки
Дата публікації оригіналу
2013
Видавництво
Gyldendal

Схожі книжки

Інші версії книжки

Враження

  Lotte Stensgaard Lyngboділиться враженням3 роки тому
  👍Раджу

  Den er rigtig god

  Lina Elise Lucasділиться враженням4 роки тому
  👍Раджу
  🔮Мудра
  🎯Корисна
  🚀Неможливо відірватися

  En af de bedste bøger som jeg har læst og som kan læses igen og igen. Den bliver aldrig kedelig og man bliver hvergang helt opslugt af det fortryllende univers fyldt med trolde, elver, dværge, magi og troldmænd.

  Kent Medom Christensenділиться враженням3 роки тому
  👍Раджу
  🔮Мудра
  🎯Корисна
  🚀Неможливо відірватися

Цитати

  Bob Albin Johannsenцитує4 роки тому
  erende, ubehagelige ting! Gør, at man kommer for sent til middag! Jeg kan ikke forestille mig, hvad nogen ser i dem,“ sagde vor hr. Sækker, stak den ene tommelfinger om bag sine seler og blæste endnu en røgring, som var endnu større. Derefter tog han sin morgenpost og begyndte at læse, mens han foregav ikke at tage mere notits af den gamle mand. Han havde besluttet, at han ikke lige var hans type og ville have ham til at gå igen. Men den gamle mand bevægede sig ikke. Han blev stående lænet til sin
  mailtroelsцитуєминулого місяця
  kunne man på de nærmeste vægge svagt ane, at der hang brynjer, hjelme
  Anne-Mette Thiel Hansenцитуєминулого місяця
  !“ Han sagde det for at gøre dem vrede, og for at vise dem, at han ikke var bange for dem – selv om han naturligvis var det, troldmand eller ej. Men de ænsede ham ikke

На полицях

  Bookmate
  Bog og film
  • 33
  • 191
  Carina Rita Hansen
  Young Adult (books)
  • 743
  • 97
  Bookmate
  Litterære rejser
  • 37
  • 83
  Kristoffer Hoberg Madsen
  Fantasy og science fiction
  • 56
  • 49
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз