Rick Yancey

Den 5. bølge

Efter den 1. bølge er der kun mørke. Efter den 2. bølge undslipper kun de heldige. Efter den 3. bølge overlever kun de uheldige. Efter den 4. bølge gælder kun én regel: stol ikke på nogen. Nu er den 5. bølge på vej.

Cassie er på flugt fra dem. Dem som ligner mennesker og som dræber alle på deres vej. Hun er overbevist om, at hun må klare sig selv, hvis hun vil holde sig i live. Indtil hun møder Evan Walker. Han bliver Cassies eneste håb for at redde livet – og sin lillebror. Men hvem er han? Hvad er han? Cassie må vælge: hun kan give op, eller hun kan stole på Evan og tage kampen op.

DEN 5. BØLGE er første bind i en ny sci-fi trilogi.
433 паперові сторінки
Дата публікації оригіналу
2014
Видавництво
Gyldendal

Схожі книжки

Враження

  Vibeke Steffensenділиться враженням7 місяців тому
  👍Раджу
  🔮Мудра
  🎯Корисна
  🚀Неможливо відірватися

  Rigtig god

  Trine Dalgaard Larsenділиться враженням2 роки тому
  💩Фууу
  🙈Нічого не зрозумів

  Den starter super godt, og jeg var hooked, men så kom tomgangen (hvis man kan bruge det ord om en som kun lever i nuet) hvor historien ligesom står stille. Hvad er fremtiden, når der ingen fremtid er.??

  Bagsiden tiltalte mig, og jeg plejer at være vild med historier og dommedag, zombier og scifi, men historien levede ikke op til sin bagside, hvis man spørger mig.

  Fint læsning, hvis man som mig læser en bog om ugen, men læser du ikke så meget, så vælg en anden. Fx Justin Cronins Den første, som er i samme stil bare ca 1 mill gange bedre.

  Mads Bjerggaard / Heidi Bjerggaardділиться враженням4 роки тому
  🎯Корисна

  Fantastisk

Цитати

  kasperkonowцитує7 годин тому
  Jeg havde aldrig affyret den mod noget større end en kanin, og det var en slags eksperiment, for at se om jeg rent faktisk kunne bruge den uden at sprænge et af mine lemmer af. En gang havde jeg skudt hen over hovedet på en flok vilde hunde, der var blevet lidt for interesserede i min lejrplads. En anden gang næsten lige op i luften, sigtende efter det lille, glødende, grønne lys, der var deres moderskib, og som lydløst gled ud mod Mælkevejen. Okay, jeg indrømmer, at det var dumt. Jeg kunne lige så godt have lavet en plakat med en stor pil, der pegede på mit hoved med ordene JU-HUU, JEG ER HER!
  Efter kanineksperimentet – der blæste den stakkels forbandede kanin fra hinanden og forvandlede det bløde dyr til en uigenkendelig masse af iturevne indvolde og knogler – opgav jeg idéen om at bruge riflen til jagt. Jeg øvede mig ikke engang i at skyde til måls. I stilheden, der havde sænket sig, efter den 4. bølge ramte, havde skuddet lydt højere end en atomar eksplosion.
  Jeg betragtede dog stadig min M16 som min bedste ven. Altid ved min side, selv om natten, boret ned i min sovepose sammen med mig, trofast og ægte. Efter den 4. bølge kan man ikke stole på, at mennesker stadig er mennesker. Men man kan stole på, at ens våben stadig er et våben.
  Shhh, Cassie. Det er tæt på.
  Tæt på
  Villy Bo Frandsenцитує3 роки тому
  det er det, man siger, når tæppet går, man siger det, som publikum gerne vil høre.
  Niels Tvilling Larsenцитує4 роки тому
  Verden var FUBAR (Fucked Up Beyond All Recognition) nu

На полицях

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз