Depresija, Juan Moisés De La Serna
hr
Книжки
Juan Moisés De La Serna

Depresija

Читати
U životu se dešavaju različiti događaji, pozitivni i negativni, koji će utjecati na način razmišljanja i ponašanja, ali i na to kako se osjećamo.
Tuga obično proizlazi iz gubitka ili događaja koji osjećamo negativno, ili jednostavno zato što naša očekivanja nisu ispunjena. Ova tuga može biti privremena, trajati satima, danima ili čak tjednima, ali kada se ta tuga produži s vremenom i promijeni način na koji se osjećamo, razmišljamo i djelujemo, možemo se suočiti s ozbiljnijim problemom, depresijom.
72 паперові сторінки
Дата публікації оригіналу
2019
Видавництво
Tektime
Перекладач
Tanja Vernić

Враження

Spasa Jovanovic
Spasa Jovanović
Spasa Jovanovic Spasa Jovanovićділиться враженням4 місяці тому

Nije loše.

Цитати

Andjela Radonjic
Andjela Radonjicцитує6 місяців тому
Većina nas je imala loše poteškoće u nekom trenutku svog života, fazu u kojoj nemamo volje raditi ništa, osjećamo se apatično i potišteno, na bilo koji problem koji nam nadolazi ne “dižemo glavu”, ali s vremenom sve se to rješava i oporavljamo naše unutrašnje stanje. Međutim, ako smatrate da se ovo stanje održava godinama, možda patite od poremećaja koji se naziva distimija.

Distimija je vrsta poremećaja stanja duha, gdje osoba doživljava kronične depresivne simptome, a traju više od godinu dana u slučaju djece i adolescenata a dvije godine kod odraslih. Smatra se da je rana pojava ako se dogodi prije dobi od 21. godine a kasnija

ВАЖНО!

Марко Симић
Марко Симићцитує2 місяці тому
Među prvima bi bila kronična bol, fibromialgija i sindrom iritabilnog crijeva; među duševnim bolestima ona se obično pojavljuje zajedno s velikom depresijom u 40% slučajeva, a zatim se naziva dvostruka depresija; ali može ga pratiti i anksiozni poremećaji, posebno poremećaj napada panike.

На полицях

Depresija , Spasa Jovanovic
Spasa Jovanović
Spasa Jovanovic Spasa Jovanović
Depresija
  • 1
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз