bookmate game
da
Книжки
Claus Hagstrøm

Solstrejf

Liget af en rigmandsdatter findes i en dyb og kold sø. Pigen er blevet kvalt og seksuelt mishandlet. På hendes lig finder politiet et guldkors. Et såkaldt andreas-kors ofte anvendt symbol i sadomasochistiske verden. Drabsafdelingen står på bar bund. Den dybt alkoholiserede konsulent Kristian Wang bliver hyret til at opklare det bestialske mord.

Sammen med kriminalbetjenten Signe Keldsen trænger han længere og længere ind i sm-miljøet. En verden kun de indviede kender til. En verden af tvang, underkastelse og straf. Men morderen vil gøre alt for at holde den sorte verden hemmelig. Mordet på rigmandsdatteren bliver ikke gerningsmandens sidste. Og snart er Kristian Wang i alvorlige vanskeligheder.

“Der er ingen empati at spore i blikket på hendes bøddel, kun rablende vanvid blandet op med en sadistisk lyst hun aldrig før har set i noget menneskes øjne. Hun har ikke længere nogen tidsfornemmelse, ingen identitet, og mindst af alt.. intet håb. Langsomt mærker hun den velsignede glemsel trænge sig på.”

SOLSTREJF er første bind i en serie på i alt fem bøger om den forhutlede konsulent Kristian Wang.
320 паперових сторінок
Дата публікації оригіналу
2017
Рік виходу видання
2017
Видавництво
DreamLitt Aps

Інші версії книжки

Уже прочитали? Що скажете?
👍👎

Враження

 • Thomas Birkeslund Udengaardділиться враженням3 роки тому
  👍Раджу
  🔮Мудра
  🎯Корисна
  🚀Неможливо відірватися

  Okay bog.

  Den er hård og kynisk.

 • Anette Eliseділиться враженням5 років тому
  👍Раджу
  💀Страшна
  🔮Мудра
  🚀Неможливо відірватися

  Virkelig spændende, kunne ikke slippe den👌🏻

 • Lisbeth Schmidtділиться враженням6 років тому
  👎Не раджу
  💩Фууу

  Det er meget sjældent, at jeg ikke læser slutningen af en bog, men denne her magtede jeg simpelthen ikke.
  Den er urealistisk. Mennesker dør og så alligevel ikke. Hovedpersonens kæreste er forsvundet og han er helt i hundene, men alligevel når han at blive forelsket et par gange... Også selvom det var et engangsknald. Der er utrolig mange beskrivelser af sex, beskrivelser der er en 17årig værdi og som er komplet irrelevante for historien.
  Det er synd, for forfatteren kan noget. Han kan formidle og ideen bag er god, men udførslen er usandsynlig ringe

Цитати

 • Clausцитує3 роки тому
  Jensen klapper fru Jensen i hendes kødfulde bagdel med velourpiske købt online, siger Signe rystende på hovedet og med en vis afsky i stemmen.
  – Det har intet med SM at gøre, men det strømmer til med nye medlemmer til SMil og de private klubber. Hr. og fru Danmark får sig noget af et chok, når de stifter bekendtskab med den virkelige SM-verden.
  Kristian nikker genkendende. Det var jo nogenlunde sådan, at hans sexliv med Elisa havde udviklet sig. De havde dog aldrig opsøgt SM-miljøet eller for den sags skyld handlet ind i diverse sexshops på nettet. De havde blot anvendt de forhåndenværende redskaber – nylonstrømper, grydeskeer, bælter og tøjklemmer. Nu, hvor Kristian tænker
 • Allan Jensenцитує4 роки тому
  han ikke forstår, og hun er selvfølgelig i sin gode ret til at dyrke sin seksualitet, selvom Kristian stadig ikke forstår hendes sorte univers.

  – Men det gjorde jeg! Mens du morede dig med din homoseksuelle sminkedåse, fik jeg faktisk brugbar information ud af Bodil i baren, snerrer Kristian vredt og kort for hovedet.

  De er nået frem til den olivengrønne Jaguar, og Kristian kæmper for at ramme dørens nøglehul med den genstridige nøgle. Han mærker pludselig Signes varme hånd på sin.

  – Den der er du vist ikke i stand til at køre i. Kom, lad os finde en taxi og tage hjem til mig. Så kan du fortælle, hvad Bodil fortalte dig, siger hun blidt til ham.

  Kristian overvejer forslaget et øjeblik. Hun har jo ret, han er ikke i stand til at køre bil i den tilstand. Han har mest lyst til at lægge sig på det kiksefarvede læder på bagsædet og sove rusen ud. Men han besinder sig og protesterer ikke, da Signe stikker sin spinkle arm under hans og prajer en hyrevogn. De sætter sig ind på bagsædet og kører i stilhed den korte tur til Signes lejlighed i Nordvest. Signe hviler sit hoved på hans skulder. Hun dufter af sved, parfume og stearin. Kristian betaler chaufføren, der sender ham et indforstået smil. De får kæmpet sig op ad trappen til Signes kvistlejlighed. En bunke sko ligger uorganiseret i den rodede entré. Signe læner sig småberuset op ad en større mængde sportstøj, der hænger på en krog bag døren.

  – Kys mig dit fæ, siger hun kælent.

  – Du slår mig jo bare. Eller piner mig med et eller andet fra den der, svarer Kristian vrissent og peger på den sorte taske, der åbenbart er fyldt med udstyr.

  – Kristian. Jeg er også en helt almindelig kvinde med helt almindelige, feminine behov. Og lige nu er mit behov dig. Ingen slag, ingen tortur, ingen ydmygelser. Bare dig, siger hun stille.

  Kristian læner sig frem og kysser hende forsigtigt. Signe tager imod hans kys, som hun gengælder grådigt, mens hun krænger hans habitjakke og skjorte af. Kristian trækker den stramme nederdel op over hendes smalle hofter. Hun har ingen trusser på. Et trimmet og fugtigt venusbjerg møder hans søgende fingre. Signe

На полицях

 • Helene Juul Jensen
  Krimi
  • 902
  • 186
 • John Stilling Riisgaard
  Læst
  • 252
  • 5
 • Anne Ehlers Laursen
  Krimi & spænding
  • 44
  • 5
 • Irene Slangerup Ludvigsen
  Irenes bøger
  • 211
  • 3
 • Dorte Poulsen
  Læst
  • 127
  • 3
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз