bookmate game
da
Книжки
Cecilie Husted

Stormen på Katedralen

Invitation

Der er reunion-fest på Katedralskolen! Temaet er “de brølende 20’ere”, så kom i din bedste forklædning. Det bliver en storslået nat med farlige drinks, vild dans og mørke hemmeligheder. Gamle elever fra nær og fjern er inviteret, og selveste Gatsby og Poirot kigger forbi…. Skal du med?

Stormen på Katedralen er en spændings­roman om en fest, der går frygteligt galt. En skønhedsdronning dør midt på dansegulvet, og hendes konge forsvinder. Samtidig dukker et mystisk brev op, der gør det klart, at morderen er med til festen. En stormfuld opklaring går i gang, men for at finde svaret på mordgåden, skal alt vendes på hovedet og forståes på ny, time for time.
298 паперових сторінок
Правовласник
Byens Forlag
Дата публікації оригіналу
2022
Рік виходу видання
2022
Видавництво
Byens Forlag

Інші версії книжки

Уже прочитали? Що скажете?
👍👎

Враження

  Susanne Kjær Seidlerділиться враженням7 місяців тому
  👍Раджу
  🔮Мудра
  🎯Корисна

  Forfatteren Cecilie Husted har skrevet spændingsromanen "Stormen på Katedralen" udgivet af Byens Forlag

  Er du til Agatha Christies bøger med Hercule Poirot i hovedrollen, så må Cecilie Husteds forfatterskab lige være noget for dig.

  Mit gæt er, at Husted er inspireret af Agatha Christie og hendes store forfatterskab. Skulle Husted føle sig inspireret til flere udgivelser i samme stil, så er jeg helt sikkert med. Hovedpersonen i ”Stormen på Katedralen” hedder Cecilie, som bogens forfatter og er til daglig Gymnasielærer præcis som bogens hovedperson.

  Bogens Cecilie er inviteret til reunion på sin gamle skole Katedralskolen. Cecilie har egentlig ikke lyst, men hendes gamle ven fra tiden på skolen, Kristian har fået hende overtalt til at møde op til festen og det samme har hendes mand.

  Sanne Gandsøділиться враженням7 місяців тому
  👍Раджу

  Alberte T.ділиться враженням10 місяців тому
  👍Раджу
  💀Страшна
  🔮Мудра
  💡Пізнавальна
  🎯Корисна
  🌴У відпустку
  🚀Неможливо відірватися

Цитати

  Sanne Gandsøцитує7 місяців тому
  De var nogle ambitiøse piger, der red på højt plan og derfor nogle gange kom i skole i ridebukser og med lange, dyre læderstøvler på.
  Connie Mankovцитує8 місяців тому
  Folk råber og hiver i hinanden.

На полицях

  Byens Forlag
  Bøger fra BYENS
  • 199
  • 3
  Ann Dorte Svarre Jakobsen
  Lene
  • 278
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз