Line Knutzon

Camille Clouds brevkasse

Er du en rasende 65-årig mand med udstående øjne, der vil have lov til at råbe fede kælling til fede kællinger? Er du en tavs og skeptisk 12-årig pige, der nægter at tale med voksne? En storrygende og dehydreret 45-årig kvinde på den yderste venstrefløj? En 87-årig kvinde, der ikke har råd til din egen begravelse? En panikslagen dramatiker, der har bidt fingrene af sig selv. Er du nisse? Ufødt? Slagtesvin? Midt i en aggressiv debat om istidens slutning? Er du faret vild i Sverige, i livet, i mørket uden at kunne finde kontakten, sulten, på randen af sammenbrud, fattig, til grin og tørret i det moderne Danmark? Så spørg Camille Cloud – hun har svar på alt, hun er tidens svar og tidens lyd, for hun har succes og har tænkt på alt, før hun blev født.
91 паперова сторінка
Дата публікації оригіналу
2017
Видавництво
Gyldendal

Схожі книжки

Інші версії книжки

Враження

  Tina Sandagerділиться враженням3 роки тому
  👎Не раджу
  💩Фууу
  🙈Нічого не зрозумів

  Overhovedet ikke sjov🙄😐😷

  Steffani Roseділиться враженням4 роки тому
  👍Раджу
  🎯Корисна
  🚀Неможливо відірватися
  😄Весела

  akpnділиться враженням2 роки тому
  🌴У відпустку

Цитати

  Laura Teilmann Osgoodцитує4 місяці тому
  Hej Camille

  Jeg er en kvinde på 45 år, med to børn, der leder efter et gratis sted at bo på min egen krop. Jeg er gået bankerot efter 25 år med stigende udgifter til frisør, øjenbrynsplukning/-farvning, cremer, deodoranter, parfumer, spraytan, diamantslibninger, scrubs, pedicure/manicure, shavers og shaving creme, rouger etc. I mange år boede vi på mine lår, men de steg desværre i leje grundet krav om cellulitiscremer. Det sidste halve år har vi boet på min overlæbe, men ikke betalt for fjernelse af uønsket hårvækst, og boligselskabet har derfor bedt os om at flytte om en uge. Folk råber efter mine børn på gaden og kalder dem skægaber og andet der er værre. Vi gemmer os p.t. i min armhule, men miljøet er usundt og børnene hoster og har feber. Kender du et sted på kvindekroppen hvor man som kvinde kan bo gratis med sine børn?

  Jane Jørgensen, moder m.m.

  Kære Jane

  Kvindekroppen har altid været et meget eftertragtet boligområde, og mange vælger ligefrem at dø hvis de ikke har råd til at bo der. Der er tradition for at underbemidlede kvinder flytter ned under deres egne fødder. Man skal dog indstille sig på en dagligdag med bl.a. fodsvamp, knyster, ligtorne og det faktum at man dagligt træder hårdt på sig selv. Det kan virke brutalt, men sådan er fattigdommens natur, til gengæld er det helt gratis ☺.

  Kærlig hilsen fra Camille
  Ole Axel Prydsцитуєторік
  Kære Line Knutzon
  Dit
  Peter Hyldahlцитує2 роки тому
  Hej Camille
  Jeg er en pige på 2 år der bor sammen med en mand og dame. Vi kører meget rundt i deres Audi, men vi stopper aldrig ved noget. Nogle gange vender manden sig om og smiler til mig. Jeg ved ikke hvorfor, og jeg smiler ikke igen. Damen vender sig aldrig om. Jeg ved ikke hvem disse mennesker er, og jeg ville ønske jeg boede hos en tyk dame jeg engang så stå ved et busstoppested. I går snakkede de om at lave en ny træterrasse i sibirisk lærk. Jeg ved ikke hvad det betyder, men jeg kan instinktivt mærke at jeg ikke vil være med til det. Hvorfor bor jeg hos dem? Hvem er de? Findes der en udvej? Eller en pegebog om emnet?
  Freja, 2 år

На полицях

  Jane Dorthe Rødvig
  HUMOR
  • 32
  • 18
  David Pambuena Kristiansen
  E-bøger
  • 10
  • 11
  Britt-Marie Sølvkjær
  Britt-Marie
  • 29
  • 4
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз