Geir Tangen

Hjerteknuser

JOURNALIST VILJAR RAVN GUDMUNDSSON og politiefterforsker Lotte Skeisvoll er ikke helt kommet sig efter sagen med seriemorderen, der kaldte sig Maestro, da en ny sag ryster dem begge.
I et af Haugesunds finere villakvarterer vågner en ung mand efter en fest. Ved siden af ham i sengen ligger en kvinde. Død. Den unge mand er Alexander Hauge Gudmundsson, Viljars søn.
Viljar må ud i sit livs kamp. En kamp der afdækker et hårdt ungdomsmiljø præget af alkohol, stoffer og sex. Og et sted i kulisserne opererer en gruppe højreekstremister.

HJERTEKNUSER er anden, selvstændige spændingsroman om Viljar Ravn Gudmundsson og Lotte Skeisvoll. Den første var MAESTRO.
424 паперові сторінки
Дата публікації оригіналу
2018
Видавництво
Modtryk
Перекладач
Anders Johansen

Враження

  Pernille Ørumділиться враженням2 роки тому
  👍Раджу
  💀Страшна
  🔮Мудра
  💡Пізнавальна
  🎯Корисна
  🚀Неможливо відірватися

  Peter Poulsenділиться враженням2 роки тому
  👍Раджу

  Henrik Koldділиться враженням2 роки тому
  👍Раджу

Цитати

  Erna Pedersenцитує2 роки тому
  der stod på skrå med skærmen vendt ind mod væggen. Et eller andet pirkede til en nerve i hendes baghoved. Der var noget her, som ikke stemte. Ud over det med de to voksne, der havde været der, Anfinsen og Bakken.
  “Det, I siger, er at de to voksne har et alibi for det tidsrum, hvor Åse mener, at Emilie Sand Vormedal døde, og at de forlod festen og ikke vendte tilbage på et senere tidspunkt?”
  “Korrekt. De blev hentet af en ven i bil, mens de to unge fyre altså slog følge med Embla Tuastad.”
  “Godt. Er der flere, vi ved hvor var?”
  “Ja, men her er vidneforklaringerne lidt modstridende. Ingar Fjell var ude på toilettet for at tage sig af Alexander Hauge Gudmundsson, da det her skete, men det ædru vidne hævdede, at de to fyre, hun fulgtes med fra festen, havde sagt noget andet. En dreng ved navn Eivind Skeie skal vistnok have lagt sig til at sove på lædersofaen. Han var fuld, men mener selv, at klokken var 22.15, lige inden han faldt

На полицях

  Helene Juul Jensen
  Krimi
  • 896
  • 180
  Modtryk
  modtryk
  • 405
  • 122
  Modtryk
  Mord i Norge
  • 14
  • 79
  Pia Stokholm
  Læste bøger
  • 103
  • 7
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз