Gayle Forman

Hvis jeg bliver

  Maja Berg Rasborgцитує2 роки тому
  ePub-produktion: Rosendahls – BookPartnerMedia
  myorawanoonцитує3 роки тому
  Hvad skal det betyde? Er det mon en eller anden form for vejledning? En antydning af, hvad mine forældre ville vælge for mig, hvis de kunne? Jeg prøver at anskue det fra den synsvinkel. Jeg ved, at de gerne ville være sammen med mig. At de ville have, at vi alle sammen skulle være sammen i sidste ende. Men jeg aner ikke engang, om det kommer til at ske, selv efter at man er død, og hvis det gør, kommer det til at ske, uanset om jeg dør i dag eller om halvfjerds år. Hvad ville de ønske for mig lige her og nu? Så snart jeg har stillet spørgsmålet, kan jeg se mors irriterede mine. Hun ville være rasende, hvis jeg så meget som overvejede noget andet end at blive. Men far havde forstået, hvad det ville sige at løbe tør for kampånd. Måske ville han ligesom farfar forstå, hvorfor jeg ikke tror, jeg kan blive.
  myorawanoonцитує3 роки тому
  „Hvis jeg skulle bestemme, skulle min kærlige, vattede mand og jeg dø hurtigt og samtidigt, når vi var omkring tooghalvfems år gamle. Jeg er ikke helt sikker på, hvordan vi skal dø. Måske er vi på safari i Afrika – for ude i fremtiden er vi rige, hovhov, det er bare min fantasi, ikke?
  myorawanoonцитує3 роки тому
  „Jeg vil gerne have Mozarts Requiem,“ sagde jeg. Jeg vendte mig
  myorawanoonцитує3 роки тому
  „Jeg har præcis tyve minutter, før vores manager får et totalt anfald!“ Brooke Vegas hæse stemme rungede i hospitalets nu så stille forhal. Det var altså Adams nye idé: Brooke Vega, indiemusikkens gudinde og leadsanger i Bikini. I det punk-glam-udstyr, som var hendes varemærke – i aften var det kort ballonnederdel, fiskenetsnylonstrømper, høje sorte støvler, en Shooting Star-T-shirt, der var kunstfærdigt flænget i stykker, garneret med en ægte pelsstola og et par Jackie O-briller – som hun står der i hospitalets forhal stikker hun af fra mængden som en struds i et hønsehus. Hun er omgivet af folk: Liz og Sarah, Mike og Fitzy, Shooting Stars rytmeguitarrist og bassist henholdsvis, plus en håndfuld hipsters, som jeg svagt genkender. Med sit højrøde hår ligner hun solen med dens beundrende planter, der drejer om hende. Adam er som månen, der står lidt for sig selv og stryger sig over hagen. Kim ser ud, som om hun lider af granatchok, som om bygningen lige er blevet invaderet af marsmænd. Eller måske skyldes det, at hun er helt vild med Brooke Vega. Det er Adam faktisk også. Bortset fra mig var det en af de få ting, de havde til fælles.

  „Du er ude igen om et kvarter, det skal jeg nok sørge for,“ lover Adam og træder ind i hendes galakse.

  Hun skrider hen til ham.
  myorawanoonцитує3 роки тому
  Da lærerne omsider fik skilt os ad, stod halvdelen af sjetteklasserne og så på (det var faktisk den ring af elever, der havde samlet sig, som advarede gårdvagten om, at der var noget galt). Jeg går ud fra, at man kan sige, kampen endte uafgjort. Jeg havde en flækket læbe og et blåt og ømt håndled, det sidste var nu min egen skyld, da jeg slog ud efter Kims skulder, men ramte stolpen til volleyballnettet. Kim havde et opsvulmet øje og en grim hudafskrabning på låret, som hun fik, da hun snublede over sin taske i et forsøg på at sparke mig.
  myorawanoonцитує3 роки тому
  Farmors hår er kort og krøllet og gråt; h
  Glennцитує3 роки тому
  „Du må hellere kaste dig ud i det, Adam
  Natacha Boier Thorsenцитує4 роки тому
  Men den person, du var i aften, er den samme, som jeg var forelsket i i går, og den samme, jeg vil være forelsket i i morgen. Jeg elsker dig, fordi du er sårbar og stærk, stille og fandenivoldsk
  Marija Luksyteцитує5 років тому
  Alle siger, at det var på grund af sneen. Og det var det vel på en måde også, tror jeg.
  I morges vågnede jeg op til et tyndt, hvidt lag sne ude på plænen foran vores hus. Det er ikke engang tre cm tykt, men i denne del af Oregon, går alting i stå, bare der falder to fnug, og sneplovene kører straks ud
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз