Casey McQuiston

Rødt hjerte, blåt blod

Kåret til årets kærlighedsroman og årets debut af Goodreads.

Alex er flot, charmerende og intelligent, og han er guld værd for sin mor i hendes kamp for at blive genvalgt som USA’s præsident. Der er kun ét problem: Alex har set sig sur på Prinsen af Wales, og da de to unge mænd kommer i håndgemæng, opstår der en diplomatisk krise mellem USA og Storbritannien. Kamphanerne bliver derfor nødt til at lade, som om de er bedste venner. Lidt efter lidt opstår der varme følelser mellem dem, som truer med at udvikle sig til en international skandale og blive en tikkende bombe i præsidentvalgkampen.

Rødt hjerte, blåt blod er en sjov, moderne feelgood-kærlighedshistorie om at finde modet og styrken til at turde stå ved, hvem man er.
431 паперова сторінка
Дата публікації оригіналу
2020
Видавництво
Forlaget Memoris
Перекладач
Poul Henrik Westh

Інші версії книжки

Враження

  Guldbrandtsenділиться враженням10 місяців тому
  👍Раджу
  🎯Корисна
  💞Романтична
  🌴У відпустку
  🐼Добра

  Super god og sød bog og et godt indblik i LGBT verdenen😊

  Janne Gjersbøl Olsenділиться враженням3 місяці тому
  👍Раджу
  🐼Добра

  Mads Ulrik Stendal Kruseділиться враженням5 місяців тому
  👍Раджу
  🎯Корисна
  💞Романтична
  🚀Неможливо відірватися

Цитати

  Peter Hansenцитує8 місяців тому
  Jeg er bare en lille smule vred på dig over, at du ikke gjorde det til en dobbeltforestilling med Henry Foundation og Beatrice Fond, så jeg kunne læsse halvdelen af stressen over på dig. Al den fundraising til fordel for afholdenhed er lige ved at få mig til flasken.« Hun klapper Alex på armen. »Det er drukhumor, Alex.«
  Bea og Henry har haft lige så travlt i oktober måned som deres mor. De har skullet træffe en masse beslutninger i den første uge: Ville de ignorere afsløringerne om Bea i de lækkede e-mails? (nej) og frem for alt: Hvordan kunne alt dette vendes til noget positivt? De har fundet en løsning i fællesskab – to filantropiske foretagender under hvert sit navn. Beas er en godgørende fond til støtte for tidligere misbrugere i hele Det Forenede Kongerige, og Henrys er en stiftelse, der beskæftiger sig med LGBT-rettigheder.
  Til højre for dem er lysstilladserne ved at blive rejst hurtigt over scenen, hvor Bea skal afvikle en koncert til 8.000 pund billetten med deltagelse af et live band og kendisgæster her til aften.

На полицях

  Martin Falck-Hansen
  Signe
  • 118
  • 5
  Tove Jensen
  LGBTQA+ ungdomsbøger
  • 32
  • 2
  Thomas Foermose
  Mathilde
  • 48
  • 1
  Mette Sand
  Sommer
  • 72
  Niels Jørgen Cassøe Fig
  Mai-britt
  • 46
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз