Jean M.Auel

Hestenes dal

I HESTENES DAL fortælles om Aylas kamp for at overleve i vildmarken. Det er hårde vilkår, hun udsættes for, og selv om hun finder venskab og midlertidig støtte hos de dyr, hun tager til sig, savner hun menneskeligt selskab. Men langt mod vest har to unge mænd af Cro-Magnon-stammen begivet sig af sted…

HESTENES DAL er andet bind i serien Jordens Børn.

”Den er fyldt med spændende beretninger om, hvad vor heltinde oplever under flugten fra neandertalerne, og da hun endelig møder mennesker af sin egen slags.”
— Århus Stiftstidende

852 паперові сторінки
Дата публікації оригіналу
2011
Видавництва
Gyldendal, Samleren
Серія
Jordens børn

У цій серії

Інші версії книжки

Враження

  Louise Hjort Jensenділиться враженням3 роки тому

  Ok, ikke så god som den første.

  Lina Elise Lucasділиться враженням4 роки тому
  🔮Мудра
  💡Пізнавальна
  🎯Корисна
  💞Романтична
  🚀Неможливо відірватися
  💧Зворушлива

  En mindst lige så god og spændende bog dom sin forgænger hulebjørnens klan. En bog fyldt med kærlighed, familiebånd, begær, sorg og naturens skønhed fortalt i udpenslet og farverigt sprog.

  Jan Pedersenділиться враженням21 день тому
  👍Раджу

Цитати

  Henrik Peter Hoffmann Stenaltцитує3 роки тому
  Den kvinde, du finder dig, bliver måske ikke den, du havde ventet at forelske dig i, men det er uden betydning, for du vil elske hende nøjagtig som hun er.
  Erik Andersenцитує10 місяців тому
  markerede sædvanligvis et vandløb. De var et velkomment
  Søren Lykke Jepsenцитуєторік
  ad, Jondalar – en doni – det var lige hvad jeg tænkte, at hun var, den første gang jeg så hende – en smuk ung ånd, sendt af Moderen for at gøre min rejse til den næste verden behagelig. Og jeg ville være draget med hende uden videre ... det ville jeg stadig. Han begyndte at gå, og Jondalar fulgte efter, med rynket pande. Han syntes ikke rigtigt om, at hans bror ville følge en kvinde til døden.

  Stien gik i zigzag ned ad en stejl skråning, så nedstigningen foregik gradvist gennem en skov fuld af dybe skygger. Forude blev stien efterhånden bredere, som de nærmede sig en stor klippe helt ude ved kanten af en stejl bjergvæg. Rundt om klippen var der møjsommeligt udhugget en sti, lige bred nok til, at to personer kunne passere ved siden af hinanden. Jondalar holdt sig dog lige bag ved sin bror, da de gik uden om klippen. Selv om de havde tilbragt hele vinteren hos Shamudoi-folkets leder, Dolando, følte han stadig et sug i maveregionerne, når han fra klippekanten så ned på den store, brede Moderflod dybt nede. Men den farlige sti var alligevel at foretrække for den anden adgangsmulig

На полицях

  Amalie Marie Vennike
  Jordens børn
  • 6
  • 27
  Lisbeth Johannesson
  Hulebjørn serien
  • 6
  • 26
  Jette Lundberg Hansen
  Hulebjørnens klan
  • 6
  • 2
  Anja Jul Bisgaard Jørgensen
  Læste bøger
  • 127
  • 1
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз