Elizabet Maknil

9 1/2 nedelja

Elizabet radi u velikoj korporaciji kada započinje vezu sa muškarcem kojeg je slučajno srela. Njihovo seksualno uzbuđenje zasniva se na kombinaciji dominacije i potčinjavanja, i kako njihova veza napreduje, tako oni razvijaju sve opasnije i složenije varijacije tog sadomazohističkog obrasca. Na kraju Elizabet gubi svu kontrolu nad svojim telom — i umom.
Hladno i objektivno, što opisana iskustva i osećanja čini još naglašenijim, Elizabet Maknil vešto plete priču i poziva vas u svoj očaravajući i opasni svet Devet i po nedelja — svet koji nećete lako zaboraviti.
Decenijama pre Pedeset nijansi — sive ovaj snažan erotski dnevnik uzdrmao je svet i inspirisao legendarni film sa Mikijem Rurkom i Kim Bejsinger. To je istinita priča, toliko neobična, toliko strasna i toliko ekstremna u svojoj psihologiji i seksualnosti da će vas ostaviti bez daha.
113 паперових сторінок
Правовласник
Čarobna knjiga

Враження

  Jovana Ostojićділиться враженням3 роки тому
  🌴У відпустку
  🚀Неможливо відірватися
  🐼Добра

  Ocena 3/5

  Sladjana Brkovicділиться враженням2 роки тому

  Sadi mazo
  Ne volim 🤔

  Biljana Njergesділиться враженням2 місяці тому
  🚀Неможливо відірватися

Цитати

  Sanja Milenićцитує2 роки тому
  Kad mi se boja kože ponovo ujednačila, spavala sam s drugim muškarcem i otkrila, dok su mi na čaršavu ruke trapavo ležale uz telo, da sam zaboravila šta ću s njima. Ponovo sam odgovorna i odrasla osoba, tokom celog dana. Ostalo je to da se termostat u mom telu pokvario: prošle su godine i ponekad se pitam da li će moje telo ijedan osećaj ponovo doživeti kao jači od mlakog.
  Jovana Ostojićцитує3 роки тому
  ne odbacuj me, ne ostavljaj me nikad, žudnjo neutoljiva, sve dok me voli, ja sam spasena.
  Emilija Dimitrijevicцитуєторік
  Posle toga nam je oboma bilo jasno da je moj život podeljen, precizno, na dva dela: noć i dan; s njim / bez njega. I bilo je pogrešno, a možda i opasno, mešati jedno s drugim.

На полицях

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз