Ed Stafford

Walking the Amazon - 860 dage til fods langs Amazonfloden

Слухати в додатку
Ed Stafford havde sat et år af til at gå hele vejen langs Amazonfloden fra dens udspring i Peru til Atlanterhavets kyst – som det første menneske nogensinde. Det kom til at tage meget længere – 860 dage, for at være helt præcis, ikke underligt med alle de vanvittige ting, han kom ud for undervejs: Han blev anklaget for mord, truet på livet, blev jagtet af stammefolk med macheter og var øjenvidne til den brutale skovrydning, der truer Amazonas.

Ed Stafford (f. 1975) er en engelsk opdagelsesrejsende, der er den første person, der har gået hele vejen langs Amazonfloden. Han har sidenhen udgivet en bog om sit eventyr og står bag en række dokumentarprogrammer om sin færd, der blandt andet er blevet vist på Discovery Channel og DR 2.

"Godt oversat, fine nuancer i sproget og i det hele taget en god fortælling," Bogsyn."For fans af ekstreme eventyr … bogen er spændende læsning … Der er mange læsere til denne type bøger, og her er en fin en af slagsen". Bibliotekerne."Et af de dristigste eventyr i vor tid." Bear Grylls"Alle generationer har brug for helte, det er dejligt, at vi her har en virkelig helt til en forandring." The Times
11:50:47
Правовласник
Lindhardt og Ringhof
Видавництво
Lindhardt og Ringhof
Перекладач
Per H. Jacobsen
Розповідач
Tobias Hertz Tobias Hertz

Враження

    Як вам книжка?

    Вхід або реєстрація
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз