da

Maren Uthaug

Maren Uthaug (f. 1972) er forfatter, tegneserieskaber og blogger. Tegner den daglige stribe til Politikens bagside. Har udgivet flere graphic novels fra samme univers som striben "Ting jeg gjorde". Debutromanen "Og sådan blev det" blev i 2014 nomineret til BogForums Debutantpris, og året efter udvalgt som en af de fem bøger, som blev uddelt til læsere landet over den 23. april på Verdens Bogdag. Maren Uthaug står bag den populære "Marens blog". Hendes bøger er oversat til bl.a. tysk, fransk, norsk og samisk.

Книжки

Цитати

Ирина Осипенкоцитує7 місяців тому
OG SÅDAN BLEV DET
Helle Maria Jakobsenцитує2 роки тому
Det kan ikke komme bag på nogen, at jeg blev drillet i skolen. Min mor var lesbisk, min far var en sinke, og jeg boede i dødens hus. Der var næsten for meget for de andre børn at vælge imellem.
Helle Maria Jakobsenцитує2 роки тому
Når man dør, har man nogle særlige spasmer i anus. Derfor trak russiske soldater bukserne ned på både sig selv og de døende tyrkere på slagmarken i krige for hundrede år siden. Bare for at trænge ind i dem og nyde deres sidste dødskramper.
Jeg er opfostret med den slags informationer og er så hærdet, at jeg knap nok hæver et øjenbryn, uanset hvor drabeligt og ulækkert det bliver. Min mor har altid haft en stor interesse for al form for bizar opførsel, hvad angår døden og de døende.

Враження

Per Madsenділиться враженням2 роки тому
👍Раджу

Virkelig god, dyb og samtidig trist bog. Spænding til det sidste.

Kurt Bruno Andersenділиться враженнямторік
👍Раджу

Velskrevet bog, og både trist, sjov og ulækker. Mænds umættede behov for sex, og kvinder der trods de ved det er forkert ikke siger fra og suges ind i dette vamle indavls miljø

Marianne Nadica Kimerділиться враженнямторік
👍Раджу

Vanvittig historie - meget fængende. Dog var jeg irriterede over, den måde Thomas læser bogen på.

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз