Gitte Løkkegaard

Gitte Løkkegaard (f. 1963) er radio- og tv-journalist og forfatter. I 80'erne var hun en af de gode stemmer på ungdomsprogrammet "P4 i P1", hvor hun arbejdede sammen med bl.a. Tine Bryld, som hun senere skrev en meget rost biografi om. Senere har hun skrevet flere børne- og ungdomsbøger. I store dele af Løkkegaards produktion af radio, tv og bøger har det især været temaer som familie, børn og seksualitet, der har været omdrejningspunktet.

Розповідач

Цитати

Lone Østergaard Aagaardцитуєминулого місяця
eg prøver at skille det ad. Jeg er ikke først og fremmest kræftpatient. Jeg er Hanne-Vibeke, som har fået en kræftsygdom. Jeg er mor, forfatter, hustru, veninde. Det er det, jeg er. Det ligger her, og sygdommen ligger så herovre.
Lone Østergaard Aagaardцитуєминулого місяця
Kan du huske dengang, du sagde til mig, at jeg havde smukke knæ? Jeg har aldrig kunnet fordrage mine knæ. Jeg syntes faktisk, at de var hæslige. Men dine øjne skaffede dem oprejsning. Hvad enten jeg ser dig igen eller ej, vil jeg komme til at leve resten af mit liv med smukke knæ.
Siri Hustvedt
Uddrag fra Det jeg elskede

Враження

Jannik Neergaard Jensenділиться враженням2 роки тому
💡Пізнавальна
🎯Корисна
🌴У відпустку
😄Весела
👍Раджу

📲📱⌚️💻⌨️🕹🖲🖱🖨🖥🗜💽💾💿📀🎥📹📸📷📼📽📺📞🎞☎️📟🎚🎙📻📺📠🎛🧭⏱⏲⏰🔋📡⏳⌛️🕰🪔🕯🔦💡🔌💴💵💸💶💷💳💰🪙💎🧧🔴🔵🟣🔘⚫️🟠🟡⚪️🟤🟢🔺🔻🔸🔹🔶🔷🔳🔲▪️▫️◾️◽️◼️◻️🟥🟧🟨🟩🟦🟪⬜️⬛️⬜️🟫🔈🔇🔉🔊🔔🔕📣♠️🗯💭💬📢♣️♥️♦️🃏🎴🇩🇰🇮🇸🇦🇽🇸🇪

 • Gitte Løkkegaard
  MGP missionen
  • 13
  • 1
  • 3
  da
  Книжки
 • Thomsenділиться враженням2 роки тому
  💡Пізнавальна
  🎯Корисна
  👍Раджу

  Virkelig interessant bog at høre. Jeg er vild med den familie!
  Og helt perfekte oplæsere👏

  Lone Østergaard Aagaardділиться враженнямминулого місяця
  👍Раджу

  Tankevækkende og dyb

  fb2epub
  Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз