Jørgen Svenstrup

Книжки

Аудіокнижки

Цитати

Niels Klausholmцитує2 роки тому
rgen Svenstrup
Du bliver, hvad du tænker
Mentaltræning – Fjern hjernens spændetrøje
Kent Poulsenцитує2 роки тому
Faktisk kan man sige, at hvis du går og er vred eller ked af det i længere tid, er du ved at skabe et afhængighedsforhold til den følelse, præcis som var det alkohol eller kokain. Neuronernes kobling i din hjerne låser sig fast i en bestemt struktur og får vanskeligere ved at løsne sig og finde andre strukturer. Du har nu fået en vane, og der skal mere til at ændre dit følelsesmønster.
Kent Poulsenцитує2 роки тому
Heldigvis er overbevisningerne nemme at håndtere, når først vi har identificeret dem. Formlen er enkel: Når du har identificeret en begrænsende overbevisning hos dig selv, spørger du blot dig selv, om det altid har været sådan.

Jeg kan fortælle dig, at det er et spørgsmål, du ikke kan svare ja til, selvom det ofte ligger lige for at gøre det. Vi er nemlig ikke født rodehoveder, bange, sjuskede, forsinkede, kontrollerende eller med dårlige forudsætninger for at lære sprog. Det er alt sammen tillærte vaner baseret på tidlige beslutninger.

Når du har købt den præmis og har svaret nej på ovenstående spørgsmål, så skal du spørge dig selv, hvornår det så ikke var sådan.

Her skal du måske bruge lidt energi på at grave, indtil du finder et konkret eksempel, hvor du ikke var det, du i dag er overbevist om, at du er. Hvornår var du f.eks. ikke bange, men modig?

Враження

Mads Halskov Hansenділиться враженнямторік
👍Раджу

Virkelig en indholdsrig bog som jeg helt sikkert kommer til at læne mig op af!

Rena Hoffmannділиться враженням2 роки тому
👍Раджу

Spændende

Tanja Thorndal Feddersenділиться враженнямторік
👍Раджу

Skal hører den igen

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз