Majbritt L. Engell

Книжки

Цитати

Louise Katrine Fryba Christensenцитує2 роки тому
Jeg vil nemlig gerne give dig en forklaring på, hvad det er, der sker i kroppen, og hvordan du kan spise dig til en lettere graviditet. Samtidig vil jeg gerne give dig nogle løsningsforslag i form af masser af praktiske tips og opskrifter på lækre retter, der giver mindst muligt blodsukkerudsving og mest mulig mæthed. Opskrifterne er sammensat, så du og din baby får, hvad I har brug for af vitaminer og mineraler; så du ikke tager mere på, end godt er (og let kan slippe af med graviditetskiloene igen); og så du i det hele taget kan slippe helskindet gennem graviditet og ammeperiode – uden at det bliver alt for kompliceret.
Louise Katrine Fryba Christensenцитує2 роки тому
Din baby er blevet stor, og i løbet af de kommende tre måneder vil maven vokse sig meget stor og fylde godt i landskabet.
Louise Katrine Fryba Christensenцитує2 роки тому
Plukveerne kan tage til i den sidste del af din graviditet. De får dig til at stoppe op i tide og utide. Prøv at slappe af, mens de er der. Immunforsvaret er heller ikke på toppen. Kroppen arbejder på højtryk, og du kan have tendens til at ophobe vand i benene. Til gengæld mærker du, hvordan din baby livligt rører på sig, og du kan se, hvordan rumpen flytter rundt inde bag ved maveskindet, og fødder, der sparker ud til siderne. I løbet af 3. trimester får du igen behov for hvile og søvn.
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз