bookmate game
Christian Mørk

I gode hænder

Gustav er en spinkel, usikker og astmaplaget knægt — på mange måder et oplagt mobbeoffer. Hans mor, den smukke, flotte og fjerne kvinde, der ikke har så meget tid til ham, men kun vil ham det bedste, sørger for, at han kommer i behandling for sin astma hos healeren Agnes Loumann, en excentrisk ældre dame, der bor i en uhumsk lejlighed på Gammel Kongevej.

Agnes’ hænder har lægende virkning på Gustav, og der opstår en slags fortrolighed mellem de to, der ikke kun åbner op for Agnes’ grumme og godt gemte fortid, men også får afgørende betydning for deres individuelle skæbner. I Agnes’ stille stuer opstår en magtkamp, som truer med at gøre det skjulte synligt.
218 паперових сторінок
Дата публікації оригіналу
2018
Рік виходу видання
2018
Видавництво
Gyldendal

Інші версії книжки

Уже прочитали? Що скажете?
👍👎

Враження

  Lisbeth Schmidtділиться враженням5 років тому
  👍Раджу
  🎯Корисна
  🌴У відпустку
  🚀Неможливо відірватися

  God bog. Det er som om, at Christian Mørk har taget en drejning i sin fortællestil, hvilket glæder mig. Jeg er stor fan af starten på hans forfatterskab og nu har jeg igen fundet glæden ved hans fortællinger.
  En god og læseværdig boh

  Bo Gandil Jakobsenділиться враженням5 років тому
  👍Раджу

  Meget velskrevet og vedkommende. 6 stjerner

  Kim Arvid Haugaard Nielsenділиться враженням2 роки тому
  👍Раджу
  🌴У відпустку

Цитати

  Hanne Blochцитує3 роки тому
  Hans fars stemme lød gladere end ellers ude fra køkkenet. Gustav gik derud og så ham stå med hænderne snasket til af et eller andet, som han var ved at vaske af. Per Aagerup smilede til sin søn med samme slags lettere undskyldende blik, som Gustav havde set på i næsten et halvt år og helst ville være fri for.
  “Er det noget indisk eller hvad?”
  Hans far tørrede hænderne og kneb øjnene sammen for at læse, hvad der stod på det brev krydderier, han lige havde kommet i gryden.
  “Nasi goreng, står der. Indonesisk. Og så lidt af mit eget.”
  “Kommer mor og spiser med?”
  Deres blikke mødtes. Ingen af dem behøvede at sige mere. Per smilede.
  “Vi spiser klokken seks, okay?” sagde Per.
  “Okay. Jeg går ned og ser på det der med gallerkrigene.”
  “Ork, alt det klarer du nemt. Det ved jeg bare. Hov, du, inden jeg glemmer det, mor har lagt noget til dig. Inde på spisebordet.”
  “Hvad?”
  Han gik ind i spisestuen og så sedlen fra Ulla, som havde skrevet den med sin fyldepen, kunne han se, store marineblå blækbuer i bogstaver så runde, at hele papiret lignede en tegning i stedet for en besked.
  Gustav, skat, hende her hjalp Arlettes mor med lammelsen, efter at hun blev syg. Og nu kan hun jo gå! Jeg har aftalt med hende, at der er en tid til dig, så vær sød at ringe til hende og tage derop, bare en enkelt gang. Det skader i hvert fald ikke, vel? Kys fra mor.
  Mor og hendes hekse og trolde og kloge koner, han havde været på besøg hos dem alle sammen, både dem med pyramideenergi og dem, der serverede ham urtete og lovede, at han snart ville kunne trække vejret. Intet af det havde hjulpet. Og så i eksamenstiden
  Martin Hvidberg Nielsenцитує4 роки тому
  Hendes liv var enkelt.
  Martin Hvidberg Nielsenцитує4 роки тому
  Det måtte vente. Hun satte sig ned på briksen i stedet og lyttede til stilheden mellem stolene, indtil hun ikke kunne mærke noget som helst

На полицях

  jonathan kirkedal
  Skønlitteratur
  • 84
  • 3
  Rikke Breitenstein
  Vil læse
  • 187
  • 2
  c99198
  Sisse
  • 159
  • 1
  Dorthe Gaby Bove
  Vil gerne læse
  • 34
  • 1
  Freja Maria Ulrich Nannberg
  Roses bøger
  • 30
  • 1
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз