bookmate game
da
Книжки
Michael Mosley,Mimi Spencer

5:2 Kuren

  bwlanneroцитує3 роки тому
  Pelgrim, et al., “Training in the fasted state improves glucose tolerance during fat-rich diet,” Journal of Physiology, 588, Pt 21 (November 2010):4289–302.
  Lene Andersenцитує4 роки тому
  er nok bare at holde sig til den grundlæggende metode – 500 eller 600 kalorier om dagen med så længe mellem måltiderne som muligt to gange om ugen – så får du alle den lette fastes sundhedsmæssige fordele.
  Lene Andersenцитує4 роки тому
  De nyder stadig maden. De har stadig et liv. Der er intet drama, ingen desperation, intet selvpineri. Hverken blod, sved eller tårer.
  Lene Andersenцитує4 роки тому
  at være effektiv skal metoden være fornuftig, fleksibel og gennemførlig i det lange løb. Det vigtigste er at holde ved, ikke præcis hvor meget og hurtigt man taber sig, så dine succeskriterier skal være realistiske, og programmet praktisk. Det skal passe til dit liv, ikke til dit drømmeliv. Det skal kunne tage på ferie med dig, besøge venner, få dig gennem en kedelig dag på jobbet og kunne styres gennem jul og nytår. For at virke skal enhver metode til et holdbart vægttab være rummelig og naturlig. Den må ikke være noget, der presses ned over dit liv og giver dig en følelse af at være mærkelig og alt for selvbevidst. Hvis du forestiller dig, at en slankekur kan klemme og gnave som et par sko, der ikke passer, ved du, hvad vi mener.
  Christian Ingemann Elvangцитує5 років тому
  afprøvet den, er vi overbeviste om dens bemærkelsesværdige potentiale. Som en af de medicinske eksperter, vi har interviewet til bogen, formulerer det: “Af alle de ting, du kan gøre for og ved din krop, har faste uden sammenligning den største positive effekt på din sundhed.”
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз