bookmate game
da
Книжки
Jo Nesbø

Kniv

Harry Hole er begyndt at drikke igen. Rakel — den eneste kvinde han nogensinde har elsket — har smidt ham ud, og han er blevet fyret fra sit job på Politiskolen. Som afdanket legende får han dog allernådigst lov at skubbe rundt med papirer og tage sig af rutinesager hos politiet.

Harry stilles over for et valg: at gå til bunds med det samme — eller at rejse sig og gå under senere. Da han ikke har mere at miste, begynder han en ensom jagt på en gammel fjende.

I KNIV drives Oslo Politis mest sagnomspundne efterforsker ind i et helvede, han ikke i sine værste mareridt har kunnet forestille sig.
572 паперові сторінки
Правовласник
Modtryk
Дата публікації оригіналу
2019
Рік виходу видання
2019
Видавництво
Modtryk
Серія
Harry Hole

Інші версії книжки

Уже прочитали? Що скажете?
👍👎

Враження

 • Susanne Helene Petersenділиться враженнямторік
  👍Раджу
  🔮Мудра
  💡Пізнавальна
  🌴У відпустку
  🚀Неможливо відірватися

  Jo Nesby bliver bedre og bedre, glæder mig til næste.waw

 • Lars Halskov Christiansenділиться враженням3 роки тому
  👍Раджу
  🎯Корисна

  Rigtig go roman

 • Kjeld Søndergaard Bentsenділиться враженням3 роки тому
  👍Раджу

  Skræmmende god

Цитати

 • Elsebeth Bondeцитує3 роки тому
  havde sagt det i én eneste lang sætning uden at trække vejret, og Bjørn havde lyttet og tænkt: Er det sandt? Er det det, der definerer mig? Var det det, han som bondesøn var flygtet fra de bølgende agre i Toten for at blive? En feminiseret, militant konformist og taber? En mislykket, agterudsejlet politibetjent, der søgte et image som modtræk? Som brugte sine rødder, en ramponeret bil, Elvis og gamle helte fra countrysangen, hestehale a la halvtredserne, støvler i slangeskind og dialekt til at trække en linje tilbage til noget ægte, jordnært, men som var lige så lidt ærlig som politikeren fra det vestlige Oslo, som når han skulle fremføre sin valgtale på fabrikkerne, tog slipset af, smøgede skjorteærmerne op og indføjede så mange dialektudtryk, som hans sprog kunne bære?
  Måske var det sådan. Eller, hvis det ikke var hele sandheden, så var det måske en del af den. Men definerede det ham? Nej. Lige så lidt som det, at han havde rødt hår, definerede ham. Det, der definerede ham, var, at han var en helvedes god kriminaltekniker. Og én ting til.
  “Måske har du ret,” havde Bjørn svaret, da Endre trak vejret, “Måske er jeg en latterlig taber. Men jeg er rar mod folk. Og det e
 • Nils Thygesenцитує2 місяці тому
  “Tak,” sagde Harry.

  “Træsko
 • Michael Toke Bergцитує3 роки тому
  På trods af hvad han lige havde sagt, tænkte Harry, at han kunne mærke osen af den andens dårlige samvittighed gennem telefonen.

На полицях

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз