da
Книжки
Katrine Marie Guldager

Ulven

Ulven er første bind af den anmelderroste familiekrønike. Vi møder søskendeparret Henry og Leonora, der vokser op i Køge i tiden omkring Anden Verdenskrig i en tilsyneladende almindelig familie.

Men kærlighed og gode intentioner er ikke altid nok, og under overfladen lurer mørket: Henrys had til lillesøsteren får konsekvenser. En ulv, der huserer på loftet, er sammen med en engel i haven med til at befolke denne stort anlagte fortælling.

Om forfatteren:
Katrine Marie Guldager (1966) er kendt for novellesamlingen København, sin børnebogsserie om frøken Ignora, for sine digte og for selvbiografien Lysgrænsen. Hendes bøger er oversat til flere sprog, og hun har modtaget adskillige legater og priser, bl.a. Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. De senere år har hun koncentreret sig om den store, bredt anlagte familiekrønike, der også kaldes Køge-krøniken. Her følger vi en dansk familie fra 1938 og frem til nutiden.
224 паперові сторінки
Правовласник
Politikens Forlag
Дата публікації оригіналу
2015
Рік виходу видання
2015

Інші версії книжки

Уже прочитали? Що скажете?
👍👎

Враження

 • Joan Børglumділиться враженням3 роки тому
  👍Раджу

 • Lis Møllerділиться враженням4 роки тому
  👍Раджу

 • Kristoffer Suttonділиться враженням6 років тому
  👍Раджу

Цитати

 • Kjesten Jørgensenцитує5 років тому
  Lilly blev syg igen
 • Kjesten Jørgensenцитує5 років тому
  Af legekammerater var der Hib, som var ét år ældre end Henry, men der var også Kaj, som ikke alene var en rigtig lømmel og ballademager, han var også en lømmel og ballademager af den slags, der er god til at lære fra sig.
 • Kjesten Jørgensenцитує5 років тому
  foråret kom, blev Lilly klippet. Frk. Mørke var ude at gå

На полицях

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз