da
Книжки
Jesper Juul

Bonusforældre

Familieterapeutens gode råd til at leve i sammenbragte familier.
«Juul får understreget både den vigtige distance til det formynderiske og samtidig det nødvendige i at komme på banen. For, som det siges:
Fraskilte forældre kan være så selvoptagede af ren og skær angst for at gøre noget forkert, at deres børn ender med at savne en voksen samtalepartner.
Det er en rigtig god og brugbar bog om et moderne og udbredt fænomen, der stiller store krav til voksnes modenhed. Lommeformatet indbyder til lige at stikke i baglommen eller i håndtasken.
Sådan er den måske også ment: en bog, man har ved hånden, én, man vender tilbage til – og bliver klogere af. Hver gang.»
– Per Schultz Jørgensen, Politiken
76 паперових сторінок
Правовласник
Lindhardt og Ringhof
Дата публікації оригіналу
2013
Рік виходу видання
2013
Видавництво
Lindhardt og Ringhof
Уже прочитали? Що скажете?
👍👎

Враження

  Tine Marquardділиться враженнямторік
  👍Раджу
  💡Пізнавальна

Цитати

  Subscrybe ApSцитує2 роки тому
  børn ender med at savne en voksen samtalepartner. Det er et af forældreansvarlighedens mange paradokser, men et paradoks som skaber en meningsfuld plads til dig som bonusforælder: pladsen som ligeværdig dialogpartner.
  Subscrybe ApSцитує2 роки тому
  Det sker, at en partner kræver, at vi af hensyn til ham eller hende skal gå på kompromis med os selv, men oftest er det faktisk noget vi kræver af os selv. Det skyldes helt enkelt vores barndom, hvor vi enten blev tvunget eller manipuleret til at ofre vores personlige integritet for at kunne være sikre på vores forældres kærlighed eller velvilje. Sådan forsøger børn helt enkelt at elske deres forældre og gøre sig fortjent til forældrenes kærlighed.
  Subscrybe ApSцитує2 роки тому
  personlige grænser, behov og værdier? En del af os bliver klogere på dette med alderen, men alligevel rummer ethvert nyt kærlighedsforhold uforudsete udfordringer og konfrontationer.

На полицях

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз