bookmate game
Mette Eike Neerlin

Hest, hest, tiger, tiger

Hest, hest, tiger, tiger er en følsom og humoristisk historie om en hovedperson, man både kan le og græde med.
Det er historien om Honey, der er født med læbeganespalte og vokset op med en psykisk handicappet søster og en mor, som forsøger at få tingene til hænge sammen ved at arbejde i Harrys hælebar. Hver anden weekend er Honey hos sin småkriminelle, luddovne far. Kan det blive mere gråt og sørgeligt? Det er det bare slet ikke, for Honey er en overlever på den fede måde.
Hun har dog én stor svaghed: Hun kan ikke lade være med at lyve. Derfor bliver hun ved et tilfælde besøgsven for Marcel, en mand der ligger på hospice, ligesom hun ad omveje begynder at gå til kinesisk …
94 паперові сторінки
Дата публікації оригіналу
2015
Рік виходу видання
2015
Видавництва
Gyldendal, Høst og Søn
Уже прочитали? Що скажете?
👍👎

Враження

  b8983910344ділиться враженням6 місяців тому
  👎Не раджу
  🙈Нічого не зрозумів
  💤Нудна

  Ikke værd og læse

  Signe Orehøj Erichsenділиться враженням2 роки тому
  👍Раджу

  God

  Rikke Gamstділиться враженням3 роки тому
  👍Раджу
  🎯Корисна

  Rigtig fin ungdomsroman.

Цитати

  b8983910344цитує6 місяців тому
  Kapitel 10 – Om én Karen for meget
  Anden gang jeg kom til kinesisk, mødte Karen desværre også op. Det skabte lidt forvirring, for læreren havde kun én Karen på sin liste og ville nu vide, hvad vi hver især hed til efternavn, så hun kunne finde ud af, hvem af os, der ikke var registreret i systemet.
  »Blixen,« fløj det straks ud af munden på mig, for det lød på en eller anden måde så naturligt.
  Først så de andre lidt underlige ud i ansigterne, og jeg blev et øjeblik nervøs for, om det var det samme, den anden Karen lige havde sagt. Jeg glemmer somme tider at høre efter. Men hun hed heldigvis Andersen. Jeg åndede lettet op.
  »Så Karen Andersen og Karen Blixen,« gentog læreren og skrev ned på sin blok. »Og jeg skal lige være sikker. Det er Blixen med x?«
  »Lige præcis,« sagde jeg. »Det er lidt specielt.«
  Nogen vil måske undre sig over, at jeg overhovedet mødte op igen. Men det var, fordi vi den første gang var blevet inddelt i sådan nogle par, og jeg var kommet sammen med en, som hed Birgit, som ikke var særligt god. Vi havde øvet nogle sætninger, som var vildt svære, og som vi skulle fremføre for resten af holdet den næste gang. Så virkede det ærligt talt lidt fejt ikke at komme.
  Det gik også rigtig fint med øvelserne og sætningerne. Og jeg lærte et par nye ord, og læreren spillede en sang for os på anlægget, som hed »Dong fang hong«, som betyder »Østen er rød«, og som er en meget kendt sang i Kina.
  Bagefter skulle vi prøve at synge den sammen, mens læreren spillede den på sin guitar, og hvis jeg selv skal sige det, var jeg nok en af dem, der sang den allerbedst. Jeg havde virkelig flair for det sprog.
  Men anden gang blev også sidste gang på kinesisk-holdet. For jeg vidste jo godt, at Karen Blixen helt sikkert ikke havde betalt. Og jeg vidste også, at mor helt sikkert ikke ville give mig lov til at gå til kinesisk. Vi var nemlig i gang med at spare op til at få repareret vores vaskemaskine, som var gået i stykker – eller købe en ny, så mor og jeg kunne slippe for at gå på vaskeri hver uge.
  Så efter den dag forsvandt Karen Blixen uden en lyd. Som sunket i jorden. Det må have virket meget mystisk. Og jeg håber ikke, at nogen er blevet bekymrede af den grund. Det var nødt til at være sådan.
  I lang tid var jeg ret nervøs for at
  mail73002цитує2 роки тому
  personalemøde, og hun viste mig, hvordan
  mail73002цитує2 роки тому
  personalemøde, og hun viste mig, hvordan de nu stod og pyntede

На полицях

  Anders Aagaard From
  Ungdomsbøger 7.-9. klasse
  • 82
  • 6
  Julie Gry Koefoed Carstensen
  Ungdom
  • 231
  • 3
  Lotte Jørgensen
  Børnebøger
  • 48
  • 2
  Leivur Jørgen Koivuneva
  Undervisning
  • 9
  • 2
  Morten Pontoppidan
  Arbejde - Realskolen
  • 40
  • 1
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз