Sebastian Nybo

Sådan håndterer du besværlige personer

Konflikthåndtering, der er til at forstå:
— Få effektive værktøjer til at håndtere besværlige personer
— Styrk samarbejdet med forskellige mennesketyper
— Bevar roen selv i tilspidsede situationer
— Lær at tackle firkantede holdninger
Sebastian Nybo er grundlægger af SEB GRUPPEN A/S og har 15 års erfaring inden for virksomhedsrådgivning, lederudvikling og konflikthåndtering. Han har bl.a. undervist hos Nokia, Lego, Danske Bank, Deloitte, Microsoft og har udviklet konceptet ´Sådan håndterer du besværlige personer´ og holdt kurser for mange tusinde mennesker.
En praktisk guide til at håndtere de konflikter, der opstår både i og uden for arbejdslivet, samt gode råd til at styrke samarbejdet med forskellige typer af mennesker, bevare roen i tilspidsede situationer og tackle firkantede holdninger. Med øvelser.
222 паперові сторінки
Дата публікації оригіналу
2009
Видавництво
Lindhardt og Ringhof

Інші версії книжки

Враження

  Jakob Jensenділиться враженнямторік
  👎Не раджу

  Typisk bog om de forskellige personlighedstyper, ikke så meget nyt.

  Tina Larsenділиться враженням5 місяців тому
  👍Раджу
  💡Пізнавальна

  Mette Buskділиться враженням10 місяців тому
  👍Раджу

Цитати

  Pia Aagaardцитуєторік
  Du sidder til en konfirmation, hvor du deltager af pligt snarere end af lyst, og så smører du en kunstig adfærd oven på din oprigtige grundfølelse og lægger ansigtet i et lidt for stramt smil og spørger ‘er det så gymnasium, du vil senere?’ uden egentlig at ønske at vide det.
  Det samme sker ret ofte, når medarbejderne kommer ind på lederens kontor til MUS (medarbejderudviklingssamtale). I de værste tilfælde ønsker ingen af parterne egentlig denne samtale, men det er jo noget, de skal, og åbningsreplikken lyder ‘nå, Jens, skal vi så se at få det overstået?’
  En MUS kunne/skulle/burde være en meget vigtig samtale om kompetenceforvaltning, faglig udvikling og dynamisk vurdering og afstemning af forventninger. Konfirmationen kunne/skulle/burde være den unges mulighed for at bekende sin tro, lytte til gode råd og udveksle håb for fremtiden med sine gæster. I stedet ender begge dele ofte som den rene farce uden betydning – reduceret til en tom rituel handling. Og det er besværligt for alle. Fra hverdagen kender vi det også – bare i mindre målestok. Klokken er fire, og du skal hjem fra job. Du tager din jakke på og kommer lige til at kigge dig i spejlet, og du opdager et stykke agurk mellem dine fortænder. Du spiste klokken 11.30
  Anna Hundebøl Hamannцитуєторік
  Vi kan alle klare en vis mængde, hvorefter vi enten skal restituere og komme os eller sige fra. Vi kan ikke klare at være i konflikt dag ud og dag ind. At sidde lige ved siden af en energidræber, der ser det som sin vigtigste opgave at fjerne al glæde og bare kaster gamle madrester i hovedet på alle andre, det er der ingen, der kan holde til i det lange løb.
  Thomas Andersenцитує4 місяці тому
  Model: Lidt, mellem og meget besværlig

  Niveau

  Det negative den besværlige vil opnå er

  -1 Lidt besværlig

  at tvinge dig til at anerkende eller rose vedkommende

  -2 Mellem besværlig

  at tvinge dig til at makke ret af frygt for vedkommende

  -3 Meget besværlig

  at lamme dig til at makke ret ved at være destruktiv

На полицях

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз