Stig Matthiesen,Morten Albæk

Det gennemsnitlige menneske

“Op igennem 1990’erne og 00’erne har vi skabt en kultur, der alene har opfordret mennesket til at definere sig selv ved sine ambitioner, drømme og fantasier. En kultur, der reproducerer folks manglende evne til nøgternt at vurdere egne evner ved at anspore dem til konsekvent at overvurdere dem”. Så kontant er meldingen fra Morten Albæk her i bogen.

Albæk gør op med folks indbildte tro på, at deres talent bare skal opdages og langer ud efter den manglende selverkendelse, der nærer X Factor og andre lignende konstruktioner i vores omgivelser. For efter Albæks mening er de fleste af os helt gennemsnitlige, fejlfyldte mennesker, som skal arbejde flittigt og gøre vores bedste hver eneste dag, hvis vi skal opleve succes og bidrage positivt til verden.

Morten Albæk er Group Senior Vice President i Vestas, anerkendt som en af de mest innovative marketingdirektører i verden og adjungeret professor i Anvendt Filosofi ved Aalborg Universitet.

I bogen deler han sine tanker om vigtigheden af at være et helt menneske i en moderne og omskiftelig verden. Han forklarer, hvorfor man hverken kan være en god leder, en god medarbejder eller et godt menneske, hvis man ikke er ærlig i omgangen med sig selv og med andre. De kontante refleksioner sættes løbende i relief med Albæks fortælling om sin egen opvækst og sine personlige erfaringer fra ungdoms- og voksenlivet.
133 паперові сторінки
Дата публікації оригіналу
2013
Видавництва
Gyldendal, Gyldendal Business

Схожі книжки

Інші версії книжки

Враження

  Jesper Pedersenділиться враженням2 роки тому
  🙈Нічого не зрозумів

  Jeg synes pointerne var banale og letkøbte. Måske ramte stilen mig bare ikke. Når jeg har læst den seneste af MA færdig, så kan det være, at jeg vender tilbage til denne bog. Det virker som om, at MA selv er blevet klogere siden sidst. Hvilket er prisværdigt i sig selv.

  Rasmus Seneberg Nielsenділиться враженням2 роки тому
  👍Раджу
  💡Пізнавальна
  🎯Корисна
  🚀Неможливо відірватися

  Rigeligt stof til eftertanke.

  Lea Lykke Andersenділиться враженням3 роки тому
  💡Пізнавальна
  🎯Корисна
  🚀Неможливо відірватися

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️▫️

Цитати

  Thomas Hjort Lykkeцитує3 місяці тому
  Men det er de færreste organisationer og virksomheder, der har en filosofi. En mening med deres virke. En defineret forventning til produktet og til hinanden om den rolle, som virksomheden skal spille i den verden, som den skal tjene sine penge i og sætte sit aftryk på.
  Admir Muricцитує4 місяці тому
  At læse Montaigne og Bacon parallelt for at finde ud af, om jeg var enig med min far i, at Montaigne var den største humanistiske filosof af dem alle.
  Lisbeth Amdi Nielsenцитуєторік
  Jeg har aldrig kunnet lade være med at blande mig og give udtryk for mine meninger i det samfund, som jeg lever i, og som jeg i vid udstrækning skylder for det liv, der beriger mig, mine nærmeste og ikke mindst de danske medarbejdere, som jeg er leder for.

На полицях

  Maxkaiser
  Morten Albæk
  • 4
  • 8
  Jackie
  Self Help
  • 102
  • 3
  Diana Møller Gøtze Kjærnø
  And - personal development
  • 51
  • 3
  Kristina Thøgersen Olesen
  Morten Albæk
  • 3
  • 3
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз