da
Книжки
Pernille Rasmussen

Livet efter stress

”Livet efter stress” handler om, hvad der sker af forandringer med hensyn til kompetencer, vaner, prioriteringer og livssyn, når man har været ramt af stress. Formålet er at beskrive de udviklingsmuligheder og positive livsændringer, som stress rent faktisk kan medføre. Formalet er også at give afklaring, at mane bekymringer i jorden og give håb og opmuntring. Fordi der er et liv efter stress, og ofte viser det sig at blive et bedre og mere helt liv end før. ”Livet efter stress” er den første bog på markedet, der fokuserer på, hvordan livet er efter stress, og hvordan man udnytter stressoplevelsen konstruktivt til at få et bedre liv fremover — uden tilbagefald. Bogen bygger på Psykolog Pernille Rasmussens viden og erfaringer fra arbejdet med stressramte, på interviews med danske eksperter inden for området og på dybdegående interviews og spørgeskemabesvarelser fra mennesker, der har været ramt af stress.
143 паперові сторінки
Дата публікації оригіналу
2012
Видавництво
Gyldendal

Враження

  Mette Burgaard Madsenділиться враженням23 дні тому
  👍Раджу

  Kristina Magaard Koldbyділиться враженням9 місяців тому
  👍Раджу

  Birgitte Marianne Mørkділиться враженням2 роки тому
  👍Раджу
  💡Пізнавальна

Цитати

  Jette Møller Davidsenцитує3 роки тому
  Stress er organismens reaktion, når den bliver udsat for mere pres, end den kan klare (5). Eller sagt på en anden måde: »Når det pres, vi oplever, overstiger de ressourcer, vi har til rådighed«
  Susan Skallebækцитує3 роки тому
  Mange synes, at det er pinligt og et svaghedstegn ikke at »kunne klare mosten«, og vil derfor ikke indrømme over for sig selv eller andre, at de har det skidt.
  Jeanette Ann Toftцитує4 роки тому
  Jeg vil anbefale, at man lægger stor vægt på, hvad man har lært om sig selv, og fremhæver, hvad man gør nu for at undgå, at det sker igen. Det er fremtiden og ikke fortiden, den kommende arbejdsgiver er interesseret i. Det vil være fint, hvis man ligefrem kan bruge det at have været ramt af stress som en fordel. Man kan evt. også redegøre for årsagen til stressen, hvis det er relevant i situationen.

На полицях

  Amalie Marie Vennike
  Mental sundhed
  • 146
  • 356
  Bookmate
  Om stress
  • 10
  • 54
  Bookmate
  Stress
  • 11
  • 6
  Karen-Kirstine Jepsen
  Bøger jeg vil læse
  • 71
  • 4
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз