Anna Skyggebjerg

Introvert

Denne bog er til alle de introverte, der ikke længere gider høre på, at det er bedre at være udadvendt. Bogen er den ultimative guide til, hvordan man trives som introvert i en verden, der forventer, at vi er ’på’ hele tiden. I familien, blandt venner og på arbejdspladsen. Bogen er en hyldest til introverte, fuld af forfatterens bedste råd til, hvordan man som introvert lærer at stå ved sig selv og dermed få et bedre liv.
139 паперових сторінок
Дата публікації оригіналу
2013
Видавництва
Gyldendal, Rosinante

Інші версії книжки

Враження

  dennisrisvadділиться враженням2 роки тому
  👍Раджу
  💡Пізнавальна

  Lille, sympatisk bog om at det er helt okay at være introvert – eller ekstrovert for den sags skyld. Visse dele er dog temmelig anekdotiske.

  Anne Louise Slyngborg Kronborgділиться враженням2 роки тому
  🎯Корисна

  Lidt overfladisk - bygger på genkendelsesglæde - og derfor synes jeg den bliver lidt lalleglad. Meget hurtigt læst...

  Mia Cecilie Sivertsenділиться враженням3 роки тому

  Jeg er selv introvert, og kan varmt anbefale denne bog. Det var faktisk en befrielse at læse den.

Цитати

  Trine Stryhn Møllerцитуєторік
  Vi skal værdsætte, hvem vi er, og tage hensyn til det. Og vi skal huske at melde klart ud, hvem vi er, så ingen er i tvivl. Den ærlighed gør relationen nemmere for alle parter.
  Jesperцитує2 роки тому
  Hun havde, da jeg arbejdede for hende, et topjob i dansk erhvervsliv, en af den slags stillinger, der automatisk giver invitation til dronningens nytårskur, hvor hun med garanti ikke ville være at finde i et hjørne eller et royalt salle de bain.
  Charlotte Reinhardt Pedersenцитує2 роки тому
  Min ægtefælle ved, at det er vigtigt for mig. Han lader ikke selv op på den måde, fordi han er mere til den ekstroverte side, men han forstår og værdsætter, at jeg er introvert – og derfor sætter han aldrig spørgsmålstegn ved, hvorfor jeg trækker mig tilbage. Jeg skal altså ikke igen og igen argumentere for mine valg. Det er en af sidegevinsterne ved, at noget er et ritual: Det står ikke til evindelig diskussion. Så når jeg siger: »Jeg går lige over i Vestfløjen,« eller – hvis jeg skal meditere – »Jeg går ind og sidder,« respekterer han, at selvom jeg egentlig bare sidder ude i haven, inde i soveværelset eller på min meditationspude på kontoret, er jeg komplet udenfor rækkevidde. Der er ingen besked eller telefonopringning, der er vigtig nok til, at han forstyrrer mig i Vestfløjen. Han har ganske enkelt ikke nøglen til den fløj, så han må vente, til jeg kommer tilbage til Hovedbygningen.

На полицях

  Amalie Marie Vennike
  Mental sundhed
  • 146
  • 356
  Bookmate
  Selvudvikling
  • 33
  • 299
  Line Kirstine
  Personlig udvikling
  • 41
  • 24
  Nadia Lavard í Dali
  Kunsten at være kvinde
  • 61
  • 13
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз