da
Книжки
Knut Hamsun

Victoria

En kærlighedshistorie er undertitlen på den bevægende fortælling om Johannes og Victoria – de elsker hinanden, men de sociale skel mellem herremandsdatteren og møllersønnen gør, at deres følelser ikke kan realiseres. En fatal sneppejagt sætter punktum.
103 паперові сторінки
Дата публікації оригіналу
2015
Рік виходу видання
2015
Видавництво
Gyldendal

Інші версії книжки

Уже прочитали? Що скажете?
👍👎

Цитати

  metteoveцитуєторік
  O, Kærligheden er en Sommernat med Stjærner paa Himlen og Duft paa Jorden. Men hvorfor faar den Ynglingen til at gaa skjulte Veje, og hvorfor faar den Oldingen til at staa paa Tæerne i sit ensomme Kammer? Ak, Kærligheden gør Menneskehjærtet til en Sophave, en frodig og uforskammet Have, hvori der staar hemmelighedsfuld og fræk Sop.
  Faar den ikke Munken til at luske indad stængte Haver og lægge Øjet ind til de Sovendes Vinduer om Natten? Og besætter den ikke Nonnen med Daarskab og formørker Prinsessens Forstand? Den slaar Kongens Hoved i Vejen, saa at hans Haar fejer alt Vejens Støv, og derunder hvisker han ublu Ord for sig selv og ler og stikker Tungen ud.
  Saaledes var Kærligheden.
  metteoveцитуєторік
  O, Kærligheden er en Sommernat med Stjærner paa Himlen og Duft paa Jorden. Men hvorfor faar den Ynglingen til at gaa skjulte Veje, og hvorfor faar den Oldingen til at staa paa Tæerne i sit ensomme Kammer? Ak, Kærligheden gør Menneskehjærtet til en Sophave, en frodig og uforskammet Have, hvori der staar hemmelighedsfuld og fræk Sop

На полицях

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз