da
Книжки
Maurice Maeterlinck

Biernes liv

Intet levende væsen, ikke engang mennesket, har bare tilnærmelsesvis opnået det, som bierne har opnået, når det gælder eksempelvis arkitektur og samfundsorden. Fascinationen af biernes liv er udgangspunktet for Maurice Maeterlincks sprudlende poetiske essaysamling, der mellem linjerne handler lige så meget om mennesket selv, som om bierne.

Grev Maurice Polydore Marie Bernard Maeterlinck (1868–1949) var en fransksproget belgisk forfatter, som primært skrev skuespil, digte og essays. Et par af hovedtemaerne i forfatterskabet er døden og meningen med livet. Maurice Maeterlinck modtog Nobelprisen i litteratur i 1911.
215 паперових сторінок
Дата публікації оригіналу
2020
Рік виходу видання
2020
Видавництво
Saga Egmont
Перекладач
Christian Rimestad
Уже прочитали? Що скажете?
👍👎

Цитати

  Maria Skogstad Teglkampцитує2 роки тому
  De faar os til at forstaa de gode Timers fortroligste Røst. For den, der har kendt dem, for den, der har elsket dem, synes en Sommer uden Bier ligesaa ulykkelig og ligesaa ufuldkommen som hvis den var uden Fugle og uden Blomster.
  Maria Skogstad Teglkampцитує2 роки тому
  Mennesket har den Frihed, at det ikke behøver at bøje sig for Naturens Love; og Spørgsmaalet om hvorvidt det handler rigtigt eller ikke i at benytte denne Evne, det er det betydningsfuldeste og dunkleste Punkt i dets Moral.
  Maria Skogstad Teglkampцитує2 роки тому
  I Kuben betyder Individet intet, det har kun en betinget Eksistens, det er blot et ligegyldigt Moment, et vinget Organ for Slægten. Dets hele Liv er et fuldstændigt Offer til det talløse og bestandigt levende Væsen, hvoraf det udgør en Del

На полицях

  joanfalk6
  Ulæste
  • 105
  • 1
  Bent Dueholm
  Bent
  • 41
  Ruben Nygaard
  Rubens lydbøger
  • 9
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз