da
Книжки
Douglas Adams

Blafferens galakseguide

I dette klassiske værk af den engelske forfatter Douglas Adams når de to galakse-blaffere Arthur og Ford væk i sidste øjeblik, inden jorden udslættes. Efter en lang rejse fyldt med mange problemer lander de på den øde planet Magrathea, der dog viser sig ikke at være så øde endda …
Den engelske forfatter Douglas Adams (1952–2001) skabte med sin trilogi i fem bind om Arthur Dent en eventyrlig genre inden for science fiction, der med sin humor gav verden en ny ramme for, hvad der er logisk muligt.
180 паперових сторінок
Дата публікації оригіналу
2017
Видавництво
Lindhardt og Ringhof
Перекладач
Lasse Schmidt

Схожі книжки

Враження

  Jon Rye Petersen Jydemandділиться враженням2 роки тому

  Det er jo en klassiker - men en klassiker der gør sig bedst på sit originalsprog. Hvis man er op til udfordringen, sparkes humoren lige et ekstra niveau op på kluklatterskalaen.

  Mads Bjørndal Roblділиться враженням7 місяців тому
  🔮Мудра

  Niels Ambrosius Underbjergділиться враженням7 місяців тому
  👍Раджу
  😄Весела

Цитати

  Flemming Hansenцитує7 місяців тому
  hvad de ser ud til. De er blot vores dimensions legemliggørelse
  Christian Bjerre Høyerцитуєторік
  Galakseencyklopædien siger følgende om alkohol: Alkohol er en farveløs, flygtig væske, der dannes ved gæring af sukker. Selv samme værk bemærker også, at den har en berusende virkning på visse kulstofbaserede livsformer.
  Blafferens galakseguide nævner også alkohol. Der står, at den bedste drik, der overhovedet findes, er den pangalaktiske ganefræser.
  Der står, at virkningen ved at drikke en pangalaktisk ganefræser svarer til at få tæsket en skive citron, som er viklet rundt om en stor guldbarre, lige ned i hjernen.
  Guiden oplyser også, på hvilke planeter man kan få de bedste pangalatiske ganefræsere, hvor meget man skal forvente at komme til at betale for en, og hvilke frivillige organisationer man kan henvende sig til for at komme på benene igen.
  Guiden fortæller tilmed, hvordan man selv blander en:
  Tag indholdet af en flaske Ol’ Janx-snaps, står der.
  Bland den op i et mål havvand fra havene på Santraginus V – Åh, dette liflige santraginesiske havvand, står der. Åh, disse liflige santraginesiske fisk!
  Lad tre terninger arkturansk megagin smelte ned i blandingen (den skal være iskold. Ellers fordamper benzinen).
  Lad fire liter falliansk sumpgas boble gennem den til minde om alle de glade blaffere, der døde af vellyst i Fallias moser.
  Over bagsiden af en sølvske hældes et mål qualaktinsk hypermynteekstrakt, som er så rig på alle de berusende dufte og dunste fra de mørke qualaktinske zoner, diskret, sød og mystisk.
  Tilsæt en algoliansk soltigertand. Se den gå i opløsning og sprede de algolianske soles glødende flammer helt ind i hjertet af drikken.
  Drys zamfur over.
  Tilsæt en oliven.
  Drik … men … meget varsomt …

На полицях

  Ninna Mai-Lis Cederholm Hardy
  Børnebøger
  • 66
  • 30
  Bookmate
  Tidsrejser
  • 9
  • 27
  Bookmate
  Verdensrummet
  • 8
  • 24
  Ditte Maria Burmeister
  Familiebøger
  • 29
  • 2
  Lisbeth Ronja Luther
  Vil læse
  • 108
  • 1
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз