da
Douglas Adams

Blafferens galakseguide

Повідомити про появу
Щоб читати цю книжку, завантажте файл EPUB або FB2 на Букмейт. Як завантажити книжку?
  Flemming Hansenцитує9 місяців тому
  hvad de ser ud til. De er blot vores dimensions legemliggørelse
  Christian Bjerre Høyerцитуєторік
  en Hooloovoo (en Hooloovoo er en superintelligent nuance af farven blå)
  Christian Bjerre Høyerцитуєторік
  Galakseencyklopædien siger følgende om alkohol: Alkohol er en farveløs, flygtig væske, der dannes ved gæring af sukker. Selv samme værk bemærker også, at den har en berusende virkning på visse kulstofbaserede livsformer.
  Blafferens galakseguide nævner også alkohol. Der står, at den bedste drik, der overhovedet findes, er den pangalaktiske ganefræser.
  Der står, at virkningen ved at drikke en pangalaktisk ganefræser svarer til at få tæsket en skive citron, som er viklet rundt om en stor guldbarre, lige ned i hjernen.
  Guiden oplyser også, på hvilke planeter man kan få de bedste pangalatiske ganefræsere, hvor meget man skal forvente at komme til at betale for en, og hvilke frivillige organisationer man kan henvende sig til for at komme på benene igen.
  Guiden fortæller tilmed, hvordan man selv blander en:
  Tag indholdet af en flaske Ol’ Janx-snaps, står der.
  Bland den op i et mål havvand fra havene på Santraginus V – Åh, dette liflige santraginesiske havvand, står der. Åh, disse liflige santraginesiske fisk!
  Lad tre terninger arkturansk megagin smelte ned i blandingen (den skal være iskold. Ellers fordamper benzinen).
  Lad fire liter falliansk sumpgas boble gennem den til minde om alle de glade blaffere, der døde af vellyst i Fallias moser.
  Over bagsiden af en sølvske hældes et mål qualaktinsk hypermynteekstrakt, som er så rig på alle de berusende dufte og dunste fra de mørke qualaktinske zoner, diskret, sød og mystisk.
  Tilsæt en algoliansk soltigertand. Se den gå i opløsning og sprede de algolianske soles glødende flammer helt ind i hjertet af drikken.
  Drys zamfur over.
  Tilsæt en oliven.
  Drik … men … meget varsomt …
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз