Steffen Jacobsen

Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen

I denne skalpelskarpe og hylemorsomme debatbog giver Steffen Jacobsen læseren sine selvoplevede anekdoter og betragtninger om læger, regneark og blindtarme. Et besøg på skadestuen bliver aldrig det samme igen … så er De advaret!
Steffen Jacobsen er ud over bestsellerforfatter og knivskarp samfundsdebattør også overlæge og ortopædkirurg. For nylig sagde han op i protest mod Sundhedsplatformen. Dette er hans egen historie, fyldt med selvoplevede anekdoter og betragtninger om, hvordan politikere og DJØF’ere har ødelagt det danske sundhedsvæsen. Bogen rammer lige ned i en aktuel debat og er samfundssatire på samme niveau som Hans Scherfigs “Idealister”.
«Utopien på Regionsgårdene synes at være hospitaler uden læger — og gerne også patienter” indleder Steffen Jacobsen «Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen”. En bog til bekymrede læger og sygeplejersker — og alle, der nogensinde skulle få den vanvittige tanke frivilligt at lade sig indlægge på et dansk hospital.
96 паперових сторінок
Дата публікації оригіналу
2018
Видавництво
Lindhardt og Ringhof

Схожі книжки

Враження

  Sten Larsenділиться враженням2 роки тому
  💡Пізнавальна
  💞Романтична
  🚀Неможливо відірватися

  bogen er en blanding af rædselsslagen latter, dyb forargelse og en følelse af hjælpeløshed på trods af, eller måske på grund af politisk erfaring og mange møder med sundhedsvæsenet på sjælland. (fem alvorlige diagnoser fra epilepsi over sukkersyge til blodprop i lungen) parret med en dyb respekt for folket på gulvet og deres arbejdsindsats, Og så er den hylende morsom og det bedste eksempel på dansk galgenhumor. Tak Jacobsen

  Karen Louise Hørup Kiimділиться враженням3 роки тому
  💩Фууу
  💡Пізнавальна

  Hmm.
  Ikke hvad jeg forventet

  Niels Larsenділиться враженням3 роки тому

  Det er bare en såkaldt page-turner. Så god, sjov og tankevækkende. Man er ikke i tvivl om at Steffen Jakobsen mener, hvad han skriver.

Цитати

  Karsten Kindbergцитує3 роки тому
  Desuden var gynækologi/obstetrik udelukket alene på grund af jordemødrene. Mage til lægehadende, arrogant folkefærd skal man trods alt til Tvind, Thylejren eller et refugium på Kreta med mindfulnessdyrkere for at finde. De er, i egen indbildning i det mindste, tættere på livets mysterium end andre. De bringer liv til verden ... forløser. Skaber. Bortset fra de tidspunkter, hvor de har fucket alt op og skriger på en obstetriker, der skal redde barnets og moderens liv. Problemet med jordemødre er desværre, at gennemsnittet for overhovedet at komme ind på jordemoderskolen er omkring 56,5, hvilket gør, at de generelt er ret godt begavede, men også ulideligt selvfede. Alting er bagateller: Du har fået revet armen af i en centrifuge: ”Og hvad så? Så skulle du prøve at føde!” De har selv født mindst otte gange, har enorme bækkener og kun hovedrysten tilovers for eksempelvis en dybt bekymret ... førstegangsfar. Stenen i skoen er naturligvis, at de ikke selv må foretage kejsersnit. Det må kun læger. Ha!
  Kjesten Jørgensenцитує2 роки тому
  Inden for få år vil det for øvrigt ikke længere hedde læge, men hospitalsansat helsefunktionær. Disse vil hierarkisk være underordnet administratorer, kliniske oversygeplejersker, kandidatuddannede sygeplejersker, projektsygeplejersker og hospitalets gartnere.
  Claus Brandtцитує2 роки тому
  Og man erindrer det fortvivlede menneske, der engang formulerede de udødelige ord: ”Vi arbejdede hårdt. Men hver gang tingene begyndte at fungere, blev nye planer om omorganisering iværksat. Jeg lærte mig senere i livet, at vi er tilbøjelige til at møde hver ny situation med omorganisering. Og jeg lærte, hvilken vidunderlig metode dette er til at skabe illusion om fremgang – mens det i virkeligheden forårsager kaos, ineffektivitet og demoralisering.”

На полицях

  Bookmate
  Steffen Jacobsen
  • 10
  • 45
  T Evangelista
  Faglitteratur
  • 17
  • 13
  Helle Vedel
  Biografier
  • 68
  • 8
  John Bording
  Slægtsromaner
  • 64
  • 8
  Bjørn Fogsgaard
  Steffen Jacobsen
  • 4
  • 7
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз