Jeffrey Archer

Her var en mand

Her var en mand er sidste bind i Clifton-krøniken. Jeffrey Archer afslutter den medrivende saga om familierne Cliftons og Barringtons turbulente liv.

Den verdensberømte forfatter Harry Clifton er i fuld gang med at skrive sit næste store værk, mens hans hustru, Emma, afslutter sine ti år som bestyrrelsesformand for Bristol Royal Infirmary. En uventet telefonopringning spænder imidlertid ben for dén plan. Sebastian Clifton og lady Virginia er meget imod deres vilje nødt til at opsøge gamle bekendte i fængslet. Giles Barrington er på vej ud af politik. Nye vinde blæser i England, og Giles må så småt indstille sig på et mere almindeligt familieliv sammen med sin østtyske kone Karin. Lady Virginia er til gengæld helt på vej ud af landet for at undslippe sine kreditorer, men så dør hertuginden af Hertford, og lady Virginia får en lys idé.
450 паперових сторінок
Дата публікації оригіналу
2019
Видавництво
Lindhardt og Ringhof

У цій серії

Інші версії книжки

Враження

  Peder Goltermann Lassenділиться враженням4 місяці тому
  👍Раджу

  Virkelig god men trist tilsidst

  Hans Jensenділиться враженням6 місяців тому

  .

  Anne Terese Strubeділиться враженням7 місяців тому
  👍Раджу

  Fremragende

Цитати

  Lars Holst Bundgårdцитує6 місяців тому
  Motor Neuron Sygdom
  Britta Stormцитує9 місяців тому
  destilleriet.” Virginia lænede sig frem og så håbefuldt på sin bror. ”Hvis du støtter mig i mit krav, så deler vi lige over, Archie.”

  ”Glem det, Virginia. Det var helt sikkert fars vilje, og i samme testamente beordrede han mig til at se til, at den blev ført ud i livet til punkt og prikke. Og det er præcis, hvad jeg har tænkt mig at gøre.”

  ”Men en søster tæller vel mere end –”

  ”End at holde ord? Nej, Virginia, det gør en søster ikke, og jeg er nødt til at advare dig om, at jeg – hvis du er ubesindig nok til at anfægte fars testamente, og sagen ender i retten – ikke vil tøve med at stille mig bag Freddie, for det er, hvad far ville have forventet af mig.”

  På hjemrejsen måtte Virginia konkludere, at hun endnu en gang
  Erik Andersenцитуєторік
  Instrukserne til mindehøjtideligheden var ikke til at misforstå, men det var på den anden side også en ceremoni, der var blevet nedfældet på skrift.
  Den højvelbårne

На полицях

  Bookmate
  Nyt på Bookmate
  • 138
  • 101
  Jan Brügge
  Jeffery Archer
  • 15
  • 7
  John Stilling Riisgaard
  Læst
  • 252
  • 5
  Jan Brügge
  Jeffery Archer
  • 16
  • 5
  Pernille Ipsen
  Læste bøger
  • 85
  • 4
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз