bookmate game
da
Книжки
Line Kyed Knudsen

Naja Münster – Den store fuglefest

61 паперова сторінка
Правовласник
Lindhardt og Ringhof
Дата публікації оригіналу
2019
Рік виходу видання
2019
Видавництва
Lindhardt og Ringhof, Carlsen
Художник
Sara Bøgh Jensen
Уже прочитали? Що скажете?
👍👎

Враження

 • azadehafsarділиться враженням3 роки тому
  👍Раджу
  🔮Мудра
  💡Пізнавальна
  🎯Корисна
  🚀Неможливо відірватися
  😄Весела
  🐼Добра

  Eeeeeellllllssssskkkkkeeeerrrrrrrrr Naja Münster kæmpe fan

 • Maja De Neergaard Maffeiділиться враженням4 роки тому
  🔮Мудра
  💡Пізнавальна
  🚀Неможливо відірватися
  😄Весела

  Den var sor god

 • b2081647726ділиться враженнямторік

  Jeg elsker bar din bog og din video jeg er kempe fan af dig jeg er den stoste af de stoste fan

Цитати

 • Peter Michael Pedersenцитує4 роки тому
  fødselsdagsgave. Lige hvad hun havde ønsket sig. Hun vil holde fuglefest med veninderne, men far, Trucker Finn, siger nej. Alligevel inviterer hun pigerne fra klassen med deres fugle, og selvfølgelig
 • Gro Gisselbæk Thøgersen Spanggaardцитує3 роки тому
  Münster

  Hej alle sammen, og velkommen til den her video. Hov. Vent. Stop lige engang. Det her er jo ikke en af mine videoer. Det her er en bog. Så jeg starter lige igen. Vi kan bare klippe det ud. Altså: Hej alle sammen, og velkommen til den her bog, der handler om mig og min undulat Tulle, som kom til at lave en fugleklat på min fars mad. Og så begyndte alting at gå galt. Som i virkelig grueligt galt. Jeg hedder for resten Naja Münster, og måske kender du mig fra YouTube, hvor jeg har min egen kanal. Nå, men inden jeg går i gang med min historie, vil jeg lige præsentere dig for min mor, far, mine tre storebrødre og så mig selv. Vi hedder familien Münster, og måske kender du os alle sammen fra YouTube?
  Altså, hvis vi starter med mig, så synes jeg selv, at jeg er en helt almindelig pige. Det er min familie, der ikke er normal. Jeg kender i hvert fald ikke mange familier, der bor i et hus fyldt med kameraer med store mikrofoner, stativer og lyskasser. Jeg tror heller ikke, at det er normalt hele tiden at se sin mor og far og brødre rende rundt og filme sig selv og fyre jokes af og lave pranks. Muligvis er det kun mig, og så min fugl, Tulle, og min hund, Mini, der er normale.
  Min mor hedder Hanne Münster, og man kan ikke se det her i bogen, men i virkeligheden har hun det smukkeste røde hår. Når jeg bliver stor, vil jeg også være rødhåret og så bo i en lejlighed med mine tre veninder. Nå, men tilbage til min mor, som er den bedste mor i hele verden. Hun er også den bedste til at grine (ad os andre), men hun kan også godt være lidt skrap nogle gange, men det bliver man simpelthen nødt til, når man har fire frække børn, en truckermand og to tossede kæledyr, siger hun. Til hverdag arbejder hun som lægesekretær, men i sin fritid laver hun videoer sammen med os andre. Det, som min mor siger mest, er: “Naja! Max! MorTEN! Jeg glæder mig til at se Dennis.”
  Min far hedder Finn Münster – vi kalder ham Trucker-Finn, og man kan ikke se det her i bogen, men han er den sødeste far. Hver morgen står han megatidligt op, så han kan komme ud at køre lastbil
 • Nanna Larsenцитує3 роки тому
  Nu er det på tide, at jeg starter historien om frække Tulle, der fik mig til at gøre noget virkelig dumt.

На полицях

fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз