Theresa Cheung

21 små ritualer til at forandre dit liv

21 små ritualer til at forandre dit liv handler om, hvor let vi kan ændre vores liv til det bedre. Vi tror ofte, at vores fremtid bliver skabt af store begivenheder, beslutninger, vi træffer, tanker, vi tænker, og andres meninger, men forfatteren Theresa Cheung viser os, at det er vores daglige handlinger, som er den gyldne nøgle. Bogen byder på 21 små ritualer (7 morgenritualer, 7 eftermiddagsritualer og 7 aftenritualer), der kan hjælpe os til at blive gladere, sundere, mere produktive og positive og tiltrække alt det, vi helst vil have i vores liv. De fleste af ritualerne kan udføres på få øjeblikke og går bl.a. ud på at stå lidt tidligere op, strække sig i stedet for at række ud efter mobiltelefonen, rydde en ting op om dagen og gøre noget godt for en anden. Metoden er med forfatterens egne ord himmelråbende indlysende og simpel, men overraskende virksom. Når vi gør noget nyt og positivt hver dag, vil vi se vores liv forandre sig for øjnene af os. Theresa Cheung skriver med begejstring og underbygger sine påstande med bl.a. psykologisk forskning. Bogen er fuld af inspiration og simple, praktiske anvisninger, som alle kan gå til.
196 паперових сторінок
Дата публікації оригіналу
2019
Видавництва
Gyldendal, Borgen
Перекладач
Frank Robert Pedersen

Враження

  Sonja Løvbum Pedersenділиться враженням2 місяці тому
  👍Раджу

  Har haft bogen selv i et år inden jeg læste den. Det har jeg fortrudt. Skulle have læst den noget før. Nem at forstå. Hun forklarer fantastisk. Jeg er desuden ikke go til at koncentrere mig men denne bog er nok en af de bedste selvhjælps bøger jeg har læst.

  Camilla Torfi Nielsenділиться враженням2 роки тому

  Skidegod bog!

  Susanne Lonnie Sommerділиться враженням2 роки тому
  👍Раджу

  Rigtig god bog. Gode redskaber. Let at forstå og læse. Meget virkningsfuld. Klart en bog der er værd at læse

Цитати

  Siff Malue Nielsenцитує13 днів тому
  græde ville ikke forandre noget. Jeg kunne ikke lave om på, hvordan min eks havde det med mig, men jeg kunne lave om på, hvordan jeg havde det med mig selv. Jeg fortjente bedr
  Siff Malue Nielsenцитує13 днів тому
  Da min kæreste forlod mig for en anden kvinde, gik jeg helt i sort, men det var også et kæmpemæssigt vendepunkt i mit liv, som jeg er evigt taknemmelig for. Der gik pludselig et lys op for mig en dag efter en samtale med en meget vis kvinde, som spurgte mig, hvorfor jeg græd over en, der ikke græd over mig
  Siff Malue Nielsenцитує13 днів тому
  or at leve et lykkeligt og succesrigt liv er du nødt til at være givende af natur, men først og fremmest har du brug for kærlighed til dig selv.

На полицях

  Katharina Stendys Hammer
  Psykologi og hjernen
  • 42
  • 40
  Helene Juul Jensen
  Bøger 1
  • 470
  • 13
  Lotte Jørgensen
  Psykologi og livsstil
  • 112
  • 6
  Helene Juul Jensen
  Sundhed
  • 69
  • 3
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз