da
Katrine Marie Guldager

Det samme og noget helt andet

Повідомити про появу
Щоб читати цю книжку, завантажте файл EPUB або FB2 на Букмейт. Як завантажити книжку?
Kender du følelsen af at være i tvivl om din egen familie? Fornemmelsen af, at din søster lige er lidt tættere på jeres mor end du er? Taler de om dig bag din ryg? Hvordan føles det at være i en familie, du ikke stoler på? Hvad sker der, hvis du siger nej til familiefesten? Og hvorfor blander din faster sig?

Efter at have skrevet flere romaner om unge mænds dannelseshistorier (En uskyldig familie, Et rigtigt liv), fik Katrine Marie Guldager lyst til at skrive sin egen — i romanform.

Det samme og noget helt andet handler om at blive til. Romanen følger en ung kvinde der under dramatiske omstændigheder mister først en veninde, og kort efter sin far. Den handler om arvestrid og om familiens skrøbelige fællesskab.

Mange mennesker her i landet bryder med et eller flere familiemedlemmer. Det samme og noget helt andet handler også om dette: At blive fremmed for sin egen familie.
Ця книжка зараз недоступна
312 паперових сторінок
Правовласник
Politikens Forlag
Дата публікації оригіналу
2021
Рік виходу видання
2021
Уже прочитали? Що скажете?
👍👎

Враження

  Anna Inge Lise Nielsenділиться враженнямторік
  👎Не раджу

  Greb mig ikke.

  Lise-lotte Schweitz Fischerділиться враженням2 роки тому
  👎Не раджу

  Lang

  Kim Rahbek Knudsenділиться враженнямторік

  Jeg har været glad for at læse bogen. Det er et meget tabu belagt emne og svært at navigere i. Tak til Katrine Marie Guldager.

Цитати

  Cristina Patricia Lageцитує13 днів тому
  Jeg ved efterhånden ikke, hvad en familie er, jeg ved ikke, hvad forældre er, jeg har glemt det, jeg har glemt følelsen af at have forældre, jeg er ikke familie
  Cristina Patricia Lageцитує13 днів тому
  Jeg indser, at jeg er nødt til at være hensynsløs, også over for mig selv. Forfattere er faktisk nødt til at være selvoptagede og hensynsløse, tænker jeg pludselig og stopper op på stien, jeg må øve mig, og det er ikke særlig charmerende, ikke særlig attraktivt
  Cristina Patricia Lageцитує13 днів тому
  at jeg giver stemme til et menneske i indre opløsning, i skred mod sammenbruddet, og det er jo præcis sådan, jeg har det, og pludselig giver det mening, at jeg skrev denne bog. Det gav også mening, da jeg skrev den, det var næsten som en fødsel, umulig at standse

На полицях

  Politikens forlag
  JP/Politikens Forlag
  • 1.2K
  • 359
  Mie Degn Jonassen
  Danske forfattere
  • 34
  • 16
  Rikke Breitenstein
  Vil læse
  • 187
  • 2
  Runa Adriane Riis Larsen
  Nutidige danske kvindelige forfattere
  • 14
  • 2
  Kim Larsen
  Anna Marie
  • 144
  • 1
fb2epub
Перетягніть файли сюди, не більш ніж 5 за один раз